Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs Dinamo

Superbet

Rapid-Dinamo

Partida se joacă astazi de la ora 20:30, la Mioveni! În prima etapă din play-out, cele două trupe sunt despărțite de șase locuri. Giuleștenii sunt pe 8, cu 20 de puncte după înjumătățire, fiind într-o postură bună pentru accederea la barajul de eurocupe. De cealalta parte, alb-roșiii visează la salvarea directă, chit că deocamdată sunt abia pe 14, cu 9 puncte, la doar două lungimi de Academica Clinceni. 

Ambele dispute din sezonul regulat s-au încheiat cu același scor, 1-1, de fiecare dată dinamoviștii fiind cei care au marcat primii. 

cota2.ro

Primul joc pe banca rapidistă a fost câștigat de Adrian Mutu nu tocmai confortabil. A fost 1-0, tot ”acasă” la Mioveni, cu modesta Academica Clinceni, golul lui Rareș Ilie venind în minutul 71. A fost prima victorie rapidistă în campionat din 10 decembrie încoace și scorul a fost în stilul recent al alb-vișiniilor: giuleștenii au zece partide la rând cu rezultate strânse la final. 

  • Rapid: W L D L D
  • Dianamo: L L D W D

Precedentele două prezențe ale lui Dusan Uhrin jr. la Dinamo au fost destul de bune. În primul mandat, cehul a adunat 12 victorii în 26 de meciuri oficiale, iar în finele sezonului anterior, cu el la cârma Dinamo a avut cinci victorii în nouă runde. 

Cehul însă are mari probleme de efectiv înaintea acestui derby. Fundașul stânga Filip este suspendat, iar stoperul Patriche, mijlocașii Matei și Răuță, respectiv atacantul Ivanovski sunt accidentați.

De retinut faptul ca Dinamo continuă să fie cea mai slabă trupă din Liga 1 în deplasări, cu numai două puncte scoase ”afară”. Iar, cu 66 de goluri primite, alb-roșiii au cea mai modestă defensivă din elită.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Dinamo
Pronostic:
Gazdele-mai multe cornere
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro