Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.61

BETANO

1.Juventus-Villarreal

Prima manșă din duelul dintre ”Submarinul galben” și ”Bătrâna Doamnă” s-a încheiat cu 1-1, după ce Vlahovic a deschis scorul în minutul 1 pentru piemontezi, iar Parejo a egalat în minutul 66. 

Juventus are prima șansă în returul optimilor de finală din Liga Campionilor, programat la Torino în seara asta, în abia cel de-al doilea meci direct la nivel oficial între cele două cluburi. 

cota2.ro

Tehnicienii Massimiliano Allegri și Unai Emery au probleme importante de efectiv, însă în cadrul ”Zebrelor” lucruri par totuși mai încurajatoare. Italienii nu vor putea conta pe McKennie, Chiesa și Dybala, dar sunt semne bune că in seara asta va reveni Chiellini, iar Bonucci, la rândul lui, este pe drumul recuperării.În schimb, deținătoarea la zi a Europa League are multe neclarități în definitivarea unui prim 11. Sunt șanse foarte mici ca Gerard Moreno să evolueze, Alcacer este indisponibil de o lună, iar fundașii Albiol și Foyth, respectiv mijlocașul defensiv Capoue sunt și ei cu probleme medicale.

  • Juventus: W W W W D
  • Villarreal: W L W D W

Morata a reușit o ”dublă” în victoria din weekend, 3-1 la Sampdoria, ”bianconerrii” ajungând astfel la patru victorii oficiale la rând. Juventus este pe 4 în Serie A, cu 56 de puncte, apropiindu-se la șapte lungimi de liderul AC Milan. 

Torinezii sunt cea mai în formă trupă italiană la ora actuală, cu 22 de puncte adjudecate în ultimele zece runde. Practic, Juve se află la 12 meciuri oficiale la rând fără insucces. Ultima înfrângere competitivă a fost una suferită în prelungiri, 1-2 cu Inter, în Supercupă. 

Nici Villarreal nu trece neapărat printr-o perioadă modestă. În weekend, elevii lui Emery au învins acasă cu 1-0 pe Celta, fiind acum pe 7 în La Liga, cu 45 de puncte. Villarreal are doar un insucces în ultimele opt partide oficiale, un 0-1 la Osasuna. 

2.Arsenal-Liverpool

Arsenal și Liverpool se înfruntă in seara asta, de la ora 22:15, într-un meci restanță din etapa a 27-a în Premier League așteptat cu mare interes în Anglia. Cele două grupări sunt într-o formă maximă, reușind să câștige 25 de puncte din ultimele 30 posibile, performanță pe care o mai înregistrează doar Manchester City.

Arsenal a câștigat 9 partide din ultimele 11 disputate în Premier League și speră să fructifice mai bine această formă sportivă împotriva unui adversar în fața căruia are 0-6 la golaveraj după cele trei jocuri directe din actualul sezon (campionat + Cupa Ligii). Trupa lui Mikel Arteta a revenit pe loc de Liga Campionilor, după ce a învins Leicester cu 2-0 în weekend. 

  • Arsenal: W W W W W
  • Liverpool: W L W W W

În tur, Arsenal a fost înfrântă cu 4-0 pe Anfield. Și atunci, londonezii traversau un moment favorabil, 8 jocuri la rând fără înfrângere. Totuși, Arsenal dă senzația că s-a mai îmbunătățit de atunci.

Liverpool caută a 8-a victorie consecutivă din Premier League. La această oră a rămas și singura formație invincibilă în campionat în 2022, după ce Newcastle a cedat în weekend la Chelsea cu 1-0. Băieții lui Jurgen Klopp au câștigat cu 2-0 la Brighton și își au soarta titlului în propriile mâini.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus vs Villarreal
Pronostic:
1X
Cota
1.29
Arsenal vs Liverpool
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.25
Cota finala: 1.61
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro