Ponturi Pariuri Fotbal Voluntari vs Craiova

Superbet

Voluntari-Craiova

Universitatea Craiova este echipa momentului în prima divizie. Oltenii sunt pe locul 3 în play-off, cu 30 de puncte, și merg în Ilfov cu un bilanț de șapte victorii la rând în campionat, înaintea jocului din runda a 2-a. 

Alb-albaștrii au șansa să se mențină aproape de locul 2, ținut de FCSB, cu 34 de puncte. Gazdele , au intrat în premieră în play-off și sunt pe poziția a 4-a, cu 24 de puncte. 

cota2.ro

Dacă Voluntari învinge, va păstra șanse de a prinde locul 3, cel care asigură prezența la barajul de eurocupe.

  • Voluntari: L L L D W
  • Craiova: W W W W W

Voluntarenii nu traversează cel mai bun moment, având trei eșecuri la rând, astfel că soarta lor în acest sezon nu pare prea încurajatoare. Este de notat că elevii lui Liviu Ciobotariu au primit trei goluri după minutul 75 în ultimele două înfrângeri din Liga 1, 0-1 la FCSB și 1-3 la CFR Cluj.De altfel, Voluntariul a bifat nu mai puțin de 14 jocuri fără gol înscris în tot sezonul 2021/2022. 

Din 28 noiembrie 2021 încoace, oltenii nu au suferit decât un insucces, un 1-3 la Sepsi, pe 28 ianuarie. 

Craiovenii au cel mai bun atac din Liga 1, cu 58 de goluri. Nu doar ofensiva stă bine: alb-albaștrii au consemnat o aparare de temut în cinci din ultimele șase partide. 

 Universitatea are un palmares zdrobitor în fața voluntarenilor: din 19 meciuri directe la nivel competitiv, alb-albaștrii conduc cu 13-2 la victorii! În tur, a fost 3-0 pentru craioveni, în Bănie, ilfovenii bifând un 1-1 acasă.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Voluntari vs Craiova
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro