Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

Superbet

1.Bayern Munchen-Union Berlin

Bayern Munchen și Union Berlin se întâlnesc astazi, de la ora 19:30, pe Allianz Arena, în etapa a 27-a din Bundesliga. Meciul este foarte important pentru ambele echipe, întrucât bavarezii nu-și permit pași greșiți în acest punct al sezonului, în timp ce ”oțelarii” nu vor să piardă contactul cu zona europeană a clasamentului.

Bayern Munchen a câștigat doar două dintre ultimele cinci meciuri din Bundesliga. În ultimele două etape, bavarezii au remizat de fiecare dată, făcând 1-1 atât cu Leverkusen, acasă, cât și cu Hoffenheim, în deplasare. Astfel, Borussia Dortmund a profitat de situație și s-a apropiat la doar patru puncte. 

cota2.ro

Astfel, echipa lui Julian Nagelsmann nu-și mai permite pași greșiți, dacă nu vrea să transforme confruntarea cu ”galben-negrii” din apropiere de finalul sezonului într-un meci decisiv pentru titlu. 

  • Bayern Munchen : D W D W W
  • Union Berlin: D L W W L

Împotriva lui Union, Nagelsmann nu va putea conta pe Niklas Sule în defensivă, acesta având probleme musculare. Pe de altă parte, Leon Goretzka și Alphonso Davies au reluat pregătirile, iar primul este aproape de revenire. 

Aflată la al treilea sezon în Bundesliga, Union Berlin urmărește să se califice și în Europa pentru al doilea an consecutiv. ”Oțelarii” au jucat în Conference League în actuala stagiune și au șanse să ajungă din nou în a treia competiție continentală, având în vedere că sunt pe locul 8 în prezent, la un singur punct de Koln, care e pe 7, o poziție care poate duce din nou în respectiva întrecere. 

2.Farul Constanta-CFR Cluj

Farul Constanța este obligată să acumuleze puncte pentru a mai spera că va prinde podiumul la finele sezonului de play-off. Înaintea etapei a 2-a din Top6, dobrogenii sunt pe locul 5, cu 24 de puncte, dar sâmbătă seara au un meci foarte greu acasă, la Ovidiu venind liderul CFR. 

Clujenii au 41 de puncte, dar sunt conștienți că orice meci necâștigat le poate crea emoții, principala urmăritoare, FCSB, având acum 34 de puncte. În sezonul regulat, ardelenii s-au impus în ambele confruntări: a fost 1-0 în Gruia, respectiv 2-0 la Ovidiu. 

Farul și-a asigurat accederea în play-off după penultima etapă din sezonul regulat, iar apoi au venit două eșecuri fără gol marcat. A fost 0-1 la Universitatea Craiova, iar în prima etapă din play-off a pierdut cu 0-2 la FCSB.

  • Farul Constanta: L L W W L
  • CFR Cluj: W W W W W

Două victorii și trei înfrângeri au elevii lui Gheorghe Hagi în ultimele cinci dispute, toate având ”0-2 goluri” la final. De altfel, fariștii nu prea se mândresc cu jocuri bogate în reușite, doar șapte din cele 31 de dueluri stagionale ale lor având ”Over 2,5 goluri”. 

CFR și-a betonat prima poziție cu două victorii consecutive în Gruia: 4-1 cu Dinamo și 3-1 cu Voluntari. În ciuda golurilor primite, echipa lui Dan Petrescu are cea mai bună apărare din Liga 1, cu doar 16 goluri încasate. Iar, ”afară”, clujenii au adunat 35 de puncte din 15 jocuri. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern Munchen vs Union Berlin
Pronostic:
0-4 g/meci
Cota
1.50
Farul Constanta vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci ,Peste 4.5 cornere în meci
Cota
1.25
Cota finala: 1.88
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro