Ponturi Pariuri Fotbal Arges vs FCSB

BETANO

Arges-FCSB

Orice meci este esențial pentru FCSB. Roș-albaștrii sunt pe locul 2, cu 34 de puncte, la șase distanță de CFR, sperând încă la titlu, însă ei trebuie să fie atenți și în ceea ce privește ocuparea locului secund. La numai patru lungimi de FCSB este Universitatea Craiova, trupă care și-a propus clasarea pe 2.

Astazi, bucureștenii au o deplasare nu tocmai confortabilă în Trivale. FC Argeș este pe 6, cu 24 de puncte, dar ultimele meciuri directe au fost complicate pentru FCSB. În sezonul trecut, a fost 3-0 pentru FCSB, respectiv 0-0 la Pitești. În turul stagiunii regulate, FCSB a învins acasă cu 2-1, dar pe 3 martie a cedat cu 0-1 în Trivale. 

cota2.ro

  • Arges: L W W D D
  • FCSB: W W L L D

Argeș s-a calificat dramatic în play-off, dar în prima etapă din mini-sezonul de Top6 a cedat categoric, 0-3 la Universitatea Craiova. A fost primul insucces după șapte etape de invincibilitate pentru formația lui Andrei Prepeliță. Mai mult, alb-violeții au ajuns la șase partide fără eșec pe teren propriu, ultima dată când au cedat în Trivale fiind pe 6 decembrie 2021, 1-2 cu Gaz Metan. 

1-0 cu FC Voluntari, apoi 2-0 acasă cu Farul în prima rundă din play-off sunt rezultatele care au readus calmul la FCSB, după câteva prestații neconvingătoare. Interesant este că roș-albaștrii sunt la cinci meciuri la rând cu ”0-2 goluri” la final, în condițiile în care de-a lungul sezonului regulat FCSB a fost una din cele mai spectaculoase echipe din Liga 1. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arges vs FCSB
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro