Ponturi Pariuri Fotbal Plymouth vs Cheltenham

BETANO

Plymouth-Cheltenham

Plymouth,ocupanta locului 4 in League One cu 71 de puncte intalneste pe teren propriu pe Cheltenham,ocupanta locului 12 care a acumulat pana acum in clasament,50 de puncte.

Gazdele sunt intr-o forma foarte buna.Au 5 victorii consecutive iar in 18 etape, acestia au câștigat 35 de puncte, adunând 11 victorii și 2 egaluri. Iar acum, cu opt etape înainte de final, sunt la 8 puncte de locul secund și la 9 de lider.

cota2.ro

  • Plymouth: W W W W W
  • Cheltenham: W W L W L

Din liga a treia promovează automat primele două clasate, iar locurile 3-6 merg la baraj, ceea ce înseamnă că trupa lui Schumacher încă mai poate spera să urce direct în Championship. Dar,din punctul meu de vedere este o misiune foarte grea avand in vedere ca si cele doua merg ceas in campionat.

De partea cealalta,oaspetii stau fara niciun stres.Sunt departe de un loc de baraj dar si de un loc retrogradabil.Au obținut o serie de rezultate bune în ultima vreme. În ultimele patru etape au pierdut doar cu Milton, 1-3 în deplasare, și au câștigat cu același scor contra celor de la Morecambe și Wimbledon, iar împotriva lui Doncaster s-au impus cu un categoric 4-0. Statistica ne arată că Cheltenham a marcat în fiecare dintre precedentele 5 meciuri, dar și că a pierdut doar una dintre ultimele 5 deplasări, perioadă în care s-au obținut trei remize și o victorie. Totuși, jocurile disputate departe de casă nu sunt specialitatea elevilor lui Duff. Aceștia au câștigat doar trei dintre cele 18, linia de clasament fiind 3-8-7, golaveraj 26-35. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Plymouth vs Cheltenham
Pronostic:
1X & P1.5g/meci
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: 4.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro