Ponturi Pariuri Fotbal Irlanda vs Belgia

Superbet

Irlanda-Belgia

In seara asta, de la ora 19:00, Irlanda primește vizita Belgiei, în unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. "Dracii Roșii" merg însă la Dublin fără majoritatea vedetelor.

Irlanda a terminat pe locul 3 grupa de calificare la Campionatul Mondial, la 8 puncte în spatele Portugaliei și la 11 de liderul Serbia. Cele 3 înfrângeri cu care a început campania au fost decisive în ratarea poziției secunde, pentru că apoi, "Boys in Green" au fost invincibili, reușind să scoată remize cu primele două clasate (1-1 cu Serbia și 0-0 cu Portugalia), înregistrând până la final 2 victorii și 3 egaluri. La aceste 5 partide fără eșec se adaugă și un amical împotriva Qatarului, câștigat cu 4-0. De altfel, în ultimele 4 partide, irlandezii nu au primit niciun gol.

cota2.ro

 În noua ediție, Irlanda este în grupa B1, alături de Ucraina, care ar trebui să fie prima adversară, situația fiind neclară din cauza războiului, Scoția și Armenia. 

După amicalul cu Belgia, urmează o altă partidă de verificare cu Lituania. Accidentat, Lennihan nu face parte din lotul gazdelor, din care vor lipsi și McGrath și Idah. 

  • Irlanda: W D W W D
  • Belgia: D W L L W

În continuare pe locul în ierarhia FIFA, Belgia este calificată direct la Campionatul Mondial din Qatar, după ce a terminat pe prima poziție într-o grupă cu Țara Galilor, Cehia, Estonia și Belarus. În campania pentru CM, "Dracii Roșii" au fost neînvinși, obținând 6 victorii și două remize. 

După amicalul cu Irlanda, belgienii vor juca o altă partidă de verificare, împotriva Burkinei Faso, urmând ca în iunie să înceapă noul sezon din Liga Națiunilor, unde vor întâlni Olanda în primul meci. În afara batavilor, din grupa A mai fac parte Polonia și Țara Galilor. 

Roberto Martinez caută soluții noi pentru îmbunătățirea jocului "Dracilor Roșii" și a decis să lase în afara lotului câteva dintre cele mai importante nume, dându-le ocazia vedetelor să se odihnească în pauza competițională. Astfel, din lotul deplasat în Irlanda nu fac parte Courtois, De Bruyne, Lukaku, Eden Hazard, Carrasco și Mertens, printre alții. 

Ultimul duel între Irlanda și Belgia s-a disputat în grupele Euro 2016, unde "Boys in Green" au fost învinși cu 3-0. A fost a treia victorie a "Dracilor Roșii" în 8 întâlniri, în toate competițiile. Celelalte 5 meciuri încheindu-se la egalitate. Acum, Irlanda speră să profite de lipsa vedetelor din lotul belgienilor pentru a înregistra prima victorie din istoria confruntărilor directe.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Irlanda vs Belgia
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci, Peste 6.5 cornere în meci, P0.5 cartonase
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro