Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Chiajna

Superbet

Hermannstadt-Chiajna

A doua etapă din play-off-ul Ligii 2 se deschide cu un meci între două foste prim-divizionare. 

Hermannstadt tocmai a aflat că este eligibilă pentru promovare.

cota2.ro

Înaintea jocului de astazi, ora 19:30, echipa lui Marius Măldărășanu este clasată pe locul 2, ultimul care asigură accederea directă, cu 44 de puncte, dar va avea un meci complicat cu echipă care vrea și ea să evite barajul de promovare și țintește locul 2. Concordia este pe poziția a 5-a, cu 37 de puncte. 

Ma astept la un meci echilibrat, fapt arătat și de scurtul istoric al duelurilor directe. În sezonul regulat, a fost 0-0 în partida programată la Chiajna. 

În prealabil, cele două cluburi s-au întâlnit în sezonul 2018/19 al Ligii 1. În respectiva stagiune, și-au împărțit victoriile în sezonul regulat: Concordia-Hermannstadt 2-0, respectiv Hermannstadt-Concordia 2-1. Apoi, în play-out la capătul căruia chiajnenii au retrogradat, am avut Concordia-Hermannstadt 2-0 și Hermannstadt-Concordia 1-0. Așadar, avem scoruri la limită în patru din cele cinci jocuri ”head-to-head”. 

  • Hermannstadt: W W L W D
  • Chiajna: D W D L W

Hermannstadt nu a avut probleme în prima rundă din play-off, atunci când, tot acasă, a trecut cu 2-0 de Unirea Slobozia, cea care este cea mai slab cotată trupă din Top6. Astfel, sibienii au trei victorii și un insucces în cele patru dueluri oficiale din 2022. 

Per total, Hermannstadt stă bine în confruntările de pe teren propriu, acolo unde a adunat 25 de puncte din 11 jocuri. Sibienii au numai două eșecuri acasă, acestea fiind și singurele dueluri din 2021/2022 în care ei nu au înscris deloc. 

Preluată de Ianis Zicu în urmă cu trei etape, Concordia a pierdut două puncte importante în sezonul de Top6. A fost 2-2, la Chiajna, cu CSA Steaua, bucureștenii egalând în prelungiri. A fost abia cel de-al șaselea meci cu ”Over 2,5 goluri” pentru alb-verzi în acest campionat. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs Chiajna
Pronostic:
PsF X
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 4.34
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro