Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Targoviste vs Dinamo

Superbet

Chindia Targoviste-Dinamo

Chindia Târgoviște este pe 12, cu 19 puncte și vrea să se îndepărteze de zona barajului. Dinamo București este pe antepenultimul loc, cu 10 puncte, dar nu trebuie să aibă emoții cu retrogradarea directă, având în vedere penalizările repetate pe care le suferă codașele Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș. 

Dinamoviștii nu au avut o viață prea ușoară cu dâmbovițenii, de când aceștia au promovat în 2019 în Liga 1. În toamna lui 2019, tot cu actualul antrenor pe bancă, Dusan Uhrin, alb-roșiii au cedat cu 2-3 în fata târgoviștenilor, dar în retur s-au revanșat cu 4-1. Apoi, în 2020/2021, Chindia a învins cu 1-0 în ambele dispute din sezonul regulat, iar în play-out a fost 0-0. În fine, în acest campionat, fiecare dintre ele a câștigat jocul de acasă cu 1-0, din prima parte a stagiunii. 

cota2.ro

  • Chindia Targoviste: L D W W L
  • Dinamo: W D L L L

În etapa trecută, elevii lui Emil Săndoi au pierdut o șansă mare de a se îndepărta de baraj, pierzând cu 0-1 la Mioveni. Asta, după ce Chindia adunase șapte puncte în precedentele trei etape. 

Dinamoviștii sunt la cinci meciuri la rând fără victorie. În etapa anterioară, alb-roșiii au scos un punct de moral, 0-0, acasă cu Sepsi. Dusan Uhrin, revenit recent la Dinamo, speră să fie primul antrenor care obține o victorie externă cu alb-roșiii în acest sezon. 

Dinamo este singura formație de Liga 1 fără triumf în deplasare în 2021/2022, având doar un joc extern fără gol încasat. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Targoviste vs Dinamo
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci, Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere, Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro