Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.97

BETANO

1.Burnley-Manchester City

Manchester City este sub presiune în Premier League, după ce Liverpool a recuperat în ultimele săptămâni un handicap important, în lupta pentru titlu. Trupa lui Pep Guardiola nu își mai permite pași greșiți, pentru a deține în continuare prima șansă și speră într-un succes fără bătăi de cap la Burnley, astazi, într-o partidă din cadrul etapei a 31-a.

Burnley este într-o situație disperată, dar încă păstrează șanse în privința evitării retrogradării. Gruparea de pe Turf Moor ocupă locul 19 cu 21 de puncte, având 4 puncte de recuperat până la Everton (locul 17). Clubul mai are și 3 restanțe, iar într-un clasament virtual ar putea ajunge chiar peste Leeds (29 de puncte).

cota2.ro

  • Burnley: L L L D W
  • Manchester City: W D D W W

Manchester City avea la un moment dat multă liniște în fruntea ierarhiei, dar a pierdut 7 puncte în ultimele 9 partide din Premier League. Prin comparație, Liverpool a mers perfect, astfel că păstrarea titlului de campionă nu mai este o misiune deloc ușoară. Săptămâna viitoare, trupa lui Pep Guardiola va avea chiar derby-ul cu gruparea de pe Anfield și are nevoie de victorie la Burnley pentru a rămâne lider și a păstra și varianta egalului, înaintea ultimelor 7 etape ale sezonului.

2.Chelsea-Brentford

Chelsea a învins Brentford cu dificultate în partida tur, cu 1-0. Cele două formații se vor afla astazi, de la ora 17:00, din nou față în față, iar londonezii vor evolua și cu gândul la Real Madrid. Săptămâna viitoare, pe Stamford Bridge, este programată manșa tur din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Thomas Tuchel are mai mulți jucători incerți, iar cine nu va fi sută la sută probabil că nu va fi forțat, având în vedere că în următoarea perioadă urmează două partide cu Real Madrid. Situația în clasament este oarecum lămurită, Chelsea fiind pe locul 3, la 11 puncte distanță de titlu și cu 8 puncte peste locul 5, primul sub linia de calificare în Liga Campionilor. Ben Chilwell este singurul jucător absent pe termen mai lung.

  • Chelsea: W W W W W
  • Brentford: L W W L D

Brentford s-a mai liniștit înaintea pauzei competiționale, după ce a obținut 6 puncte mari din partidele cu Norwich (3-1, deplasare) și Burnley (2-0). Toate cele 5 goluri i-au aparținut golgheterului Ivan Toney. În ultima partidă, echipa a fost înfrântă la Leicester cu 2-1, astfel că ajunge pe Stamford Bridge pe locul 15, cu 30 de puncte. 

„Albinele” au 8 puncte peste zona retrogradării, cu 8 etape înainte de final. 

3.Atletico Madrid-Alaves

După cinci victorii consecutive în La Liga, Atletico arată iar ca echipa din sezonul trecut, care a câștigat titlul. „Saltelarii” au urcat în primele locuri și țin aproape de Barcelona, ocupanta locului 3, cu care sunt la egalitate de puncte, dar cu golaveraj mai slab, după 29 de etape, ambele cu câte 54 de puncte, la 12 lungimi de liderul Real Madrid. Pentru echipa lui Simeone urmează un meci relativ simplu, pe Wanda Metropolitane, cu Alaves, echipă aflată la retrogradare, locul 19, cu 22 de puncte.

Bascii au un singur succes în ultimele 17 etape disputate în campionat, un 2-1 cu Valencia. În precedenta etapă, Alaves a pierdut acasă, 2-3 cu Granada, o contracandidată la retrogradare. Dincolo, Atletico a câștigat cu 1-0 în deplasare, la Rayo.

  • At.Madrid: W W W W W
  • Alaves: L L L D D

În tur, la Vitoria-Gasteiz, Alaves s-a impus cu 1-0. Același scor s-a înregistrat și la ultimul duel direct de la Madrid, dar atunci s-a impus Atletico. Ultimele patru dueluri directe de la Madrid s-au terminat cu victoria „saltelarilor”. Ultima dată când Alaves a scos puncte în deplasare, în Capitală, a fost la un 1-1 reușit în 2005, iar ultima victorie a bascilor pe terenul lui Atleti a fost în 2003, un 1-0.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Burnley vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.26
Atletico Madrid vs Alaves
Pronostic:
1x & S4.5g/meci
Cota
1.24
Chelsea vs Brentford
Pronostic:
1x & S4.5g/meci
Cota
1.26
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro