Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Inter M.

Superbet

Juventus-Inter M.

Juventus și Inter se întâlnesc într-un nou episod , astazi, de la ora 21:45, în etapa a 31-a din Serie A. 

Cele două mari rivale ocupă locurile 4, respectiv 3 și sunt despărțite de un singur punct înaintea duelului cu implicații serioase în cursa pentru Scudetto. 

cota2.ro

În cazul unui succes in seara asta, Juve îi va depăși pe nerazzurri în clasament și ar putea spera în continuare, un vis ce părea imposibil la un moment dat. Pentru Inter, un nou pas greșit (asta înseamnă chiar și o remiză) este aproape sigur sinonim cu pierderea oricărei șanse de a-și păstra titlul cucerit în sezonul trecut. 

Marele duel din seara asta le găsește pe cele două rivale în situații complet diferite. Juve e pe val și nu pierde de 16 etape (11 victorii și 5 remize), cea mai lungă serie activă fără eșec din campionatul italian. În schimb, Inter a câștigat doar două meciuri din precedentele 9 și acelea contra unor echipe aflate pe locuri retrogradabile, Venezia și Salernitana. 

  • Juventus: W L W W W
  • Inter M.: D D W W D

Actuala campioană a Italiei incă nu a câștigat în deplasare în Serie A, în 2022 (are 4 remize consecutive în cele mai recente partide disputate pe teren străin), și nu s-a mai impus la Torino în fața lui Juve din noiembrie 2012.

Va fi al treilea duel dintre cele două rivale în acest sezon. În turul din Serie A, s-a terminat 1-1, cu Juve egalând din penalty în prelungirile partidei de pe Meazza. A urmat meciul din Supercupa Italiei, câștigat dramatic de nerazzurri, scor 2-1, datorită unui gol marcat de Alexis Sanchez în minutul 120. 

Allegri și Inzaghi nu sunt scutiți de probleme de lot, dar vor putea alinia aproape cele mai bune echipe. De la Juve lipsește suspendatul Pellegrini, în timp ce Alex Sandro e incert. Ei se alătură lui Chiesa și McKennie, ambii cu probleme medicale mai vechi. Dybala, pe care clubul l-a anunțat deja că nu va primi un nou contract, va începe meciul de pe bancă, perechea din atac urmând să fie formată din Morata și Vlahovic.

La Inter, De Vrij, incomplet refăcut, va fi probabil rezervă, însă cea mai importantă veste este recuperarea lui Marcelo Brozovic, a cărui absență în meciurile cu Torino și Fiorentina s-a simțit. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs Inter M.
Pronostic:
PsF X
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro