Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

BETANO

1.CFR Cluj-Arges

Ardelenii sunt lideri, cu 42 de puncte, la numai cinci lungimi în fața rivalei FCSB, care a spus clar că nu renunța la campionat. Dar eșecul de aseară al echipei de pe locul 2 poate ajuta liderul să se desprindă la 8 puncte!

Teoretic, campioana are în mod evident prima șansă în duelul azi de la ora 21:00, din Gruia, cu FC Argeș. Piteștenii sunt clasați pe ultima poziție în Top6, cu 24 de puncte.

cota2.ro

În runda anterioară, CFR a scos doar un punct de la Farul (0-0), permițându-le astfel celor de la FCSB să se apropie din nou de top.

Remiza de la Ovidiu a venit după șase victorii la rând în campionat pentru CFR!

Clujenii continuă să aibă statistici de excepție. Sunt echipa cea mai productivă pe teren propriu, acolo unde a adunat 44 de puncte din 48 posibile, fiind singura echipă de Liga 1 fără eșec pe teren propriu în acest campionat. De asemenea, cu doar 17 goluri încasate, CFR are cea mai bună apărare din elită. 

  • CFR Cluj: W D W W W
  • Arges: L L W W D

Argeșul are zero puncte scoase în sezonul de Top6. După un 0-3 la Universitatea Craiova, piteștenii au pierdut la ultima fază în disputa de acasă, 2-3 cu FCSB.

Alb-violeții lui Andrei Prepeliță au trei jocuri la rând cu ”+3” la final, însă în total trupa din Trivale nu are decât nouă jocuri stagionale cu ”Over 2,5 goluri”.

2.Milan-Bologna

Liderul din Serie A, Milan, poate face un nou pas spre primul titlu după o pauză de 11 ani. Astazi, de la ora 21:45, în încheierea etapei a 31-a, formația rossonera joacă pe teren propriu cu Bologna, una dintre victimele sale favorite în ultimii ani. 

Milan a câștigat 11 din precedentele 12 dueluri directe din campionat, remizând în celălalt. Mai mult decât atât, în cele mai recente 6 partide cu Bologna, ”Diavolul” a marcat 18 goluri, o medie de 3/meci.

Bologna nu s-a mai impus în fața Milanului de peste 6 ani, (1-0, în ianuarie 2016), însă acel succes a fost obținut chiar pe San Siro. 

Milan pare principala favorită la titlu în acest final de sezon, fiind singura dintre candidatele la locul 1 care depinde doar de propriile rezultate. Formația pregătită de Stefano Pioli a ajuns în această situație printr-un parcurs de regularitate, reușind să gestioneze foarte bine momentele favorabile. 

  • Milan: W W W D D
  • Bologna: L L D D W

Bologna a început etapa pe locul 12, la 11 puncte peste linie, astfel că, cel puțin pentru moment, nu se poate vorbi despre emoții privind retrogradarea. Totuși, forma recentă a formației rossoblu nu e foarte încurajatoare. Gruparea emiliană are 4 etape fără victorie, a pierdut ultimele două meciuri și nu înscrie de 3 partide. 

În plus, Bologna merge la Milano fără antrenor. Sinisa Mihajlovic urmează din nou un tratament împotriva leucemiei și nu va fi pe bancă pe San Siro. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Arges
Pronostic:
1
Cota
1.44
Milan vs Bologna
Pronostic:
1
Cota
1.33
Cota finala: 1.92
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro