Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Real Madrid

BETANO

Chelsea-Real Madrid

Real Madrid a reușit să-și majoreze avantajul în campionat la 12 puncte - de la nouă, înaintea rundei - după etapa cu numărul 30 din La Liga.În schimb, londonezii au pierdut în week-end, 1-4 acasă, cu Brentford.

Într-o reeditare a semifinalei Ligii Campionilor din 2020-2021, Chelsea și Real Madrid se înfruntă acum în „sferturile” competiției din acest an, prima manșă având loc in aceasta seară la Londra. Galacticii au dublu motiv să-și dorească o revanșă. Atât pentru eliminarea din semifinalele ediției trecute, cât și pentru faptul că n-au învins niciodată Chelsea, în cinci meciuri europene disputate până acum: trei victorii pentru londonezi și două remize.

cota2.ro

Echipa lui Thomas Tuchel a trecut de Lille, campioana Ligue 1, cu 4-1 la general, pentru a-și asigura un loc în sferturile de finală, în timp ce elevii lui Carlo Ancelotti au produs o revenire fenomenală împotriva lui Paris Saint-Germain.

  • Chelsea: L W W W W
  • Real Madrid: W L W W W

Apărarea lui Chelsea a fost străpunsă cu ușurință de Brentford în weekend, dar echipa lui Tuchel intră în prima manșă după ce a câștigat fiecare dintre ultimele cinci meciuri pe teren propriu în Liga Campionilor, cu cinci meciuri fără gol primit, primul meci din această serie fiind împotriva omologilor din capitala Spaniei.

Chelsea va avea la dispoziție majoritatea, dacă nu chiar toți jucătorii săi importanți pentru prima manșă a sferturilor de finală, deși Ben Chilwell rămâne indisponibil pe termen lung, iar Callum Hudson-Odoi se confruntă cu o problemă la spate.

În ceea ce privește Real Madrid, Eden Hazard va fi nevoit să lipsească de la reîntâlnirea cu fostul său club după ce a suferit o operație la placa fibulară, în timp ce atacantul de rezervă Luka Jovic este incert din cauza unei probleme la gleznă.

În rest, Ancelotti are restul lotului la dispoziție pentru prima manșă, deși Eder Militao nu va fi disponibil pentru retur dacă va fi avertizat, iar o singură schimbare ar putea avea loc la vizitatori, Dani Carvajal putând să-l înlocuiască pe Lucas Vazquez în postul de fundaș dreapta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Real Madrid
Pronostic:
X2
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro