Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs U.Craiova

Superbet

Dinamo B.-U.Craiova 1948

Meciul din etapa a 4-a de play-out dintre Dinamo București și U Craiova 1948 a devenit extrem de important după rezultatele din runda anterioară. Gazdele jocului din 8 aprilie sunt pe 14, cu 13 puncte, la numai șase lungimi de salvarea directă, revenindu-le speranțele pentru rămânerea în elită prin evitarea barajului. 

”Juveții” sunt pe 11, cu 22 de puncte, la numai trei lungimi distanță de baraj. În sezonul regulat, duelurile directe au fost ermetice. 

cota2.ro

În Bănie, oltenii au învins cu 1-0, iar în returul din capitală a fost 0-0. 

Treptat, revenirea lui Dusan Uhrin se simte. În etapa anterioară, Dinamo a învins la Chindia cu 2-0, aceasta fiind prima izbândă externă a alb-roșiilor, în acest sezon. A fost cel de-al doilea meci consecutiv cu ”clean-sheet” pentru Dinamo, după un 0-0, acasă cu Sepsi.

Triumful cu Chindia a venit după cinci meciuri la rând fără victorie. Dinamo are doar o izbândă bifată în ultimele șase dispute de pe teren propriu, un 4-0 cu resemnata Gaz Metan Mediaș. 

Totuși, alb-roșiii au motive de încredere, deoarece pe teren propriu ei au adunat 16 din cele 21 de puncte adjudecate în tot sezonul. 

  • Dinamo: W W D L L
  • U.Craiova: D L W D L

O victorie și două ”draw”-uri au adunat craiovenii în play-out. În runda trecută, U Craiova 1948 a scos un 1-1 acasă cu Mioveni, cu un gol marcat în minutul 88, după ce din minutul 8 a jucat fără fundașul Diallo, eliminat. În total, elevii lui Nicolo Napoli au un singur insucces în ultimele șapte etape, 1-3 la Sepsi OSK. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs U.Craiova
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci, Peste 5.5 cornere în meci, Peste 3.5 cartonașe în meci
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 4.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro