Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

Superbet

1.Sevilla-Granada

Cu opt etape înainte de finalul sezonului, Sevilla a ieșit din lupta la titlu, după eșecul de pe Camp Nou, și îi rămâne să lupte pentru statutul de vicecampioană. Elevii lui Lopetegui primesc vizita celor de la Granada, astazi, de la ora 22:00, pe Ramon Sanchez Pizjuan, în prima partidă a rundei cu numărul 31. În tur, Granada s-a impus cu un surprinzător 1-0.

Astfel, alb-roșiii au pus capăt unei serii de 15 partide fără înfrângere în campionat. Ce-i drept, înaintea derby-ului cu Barcelona, aveau trei remize consecutive. În toate competițiile, andaluzii n-au mai câștigat de la meciul tur cu West Ham, din Europa League.

cota2.ro

Sevilla are acum același număr de puncte cu Barcelona și cu Atletico, 57, cu 12 mai puțin decât Real Madrid, dar andaluzii sunt departe de jocul celor doi granzi și au și golaveraj mai slab. În schimb, echipa se poate lăuda cu jocul bun prestat pe Ramon Sanchez Pizjuan. Sevilla este singura formație din La Liga care n-a pierdut niciun meci pe teren propriu, în acest sezon.

  • Sevilla: L D L D W
  • Granada: D W W L L

Granada vine după remiza de pe teren propriu cu Rayo Vallecano, scor 2-2, unde a revenit de la 0-2 în ultimele 27 de minute ale partidei. Cu patru puncte acumulate în precedentele două runde, gruparea antrenată de Ruben Torrecilla s-a distanțat la trei lungimi de zona retrogradării.

2.Lorient-St.Etienne

Lorient va primi vizita celor de la Saint Etienne, cele doua formatii find in lupta directa pentru evitarea retrogradarii.Se anunta un meci aprig,un meci foarte interesant.

Gazdele dupa 30 de etape ocupa locul 16 cu 28 de puncte, la unul singur de baraj si 5 de retrogradarea directa.Vin dupa un esec 5-1 pe terenul liderului PSG, nimic surprinzator insa data fiind diferenta de forma si de valoare dintre cele doua formatii, cu aceasta infrangere a ajuns la 14 in actualul campionat.

Gazdele au marcat numai 25 de goluri in actualul sezon, cel mai slab atac al competitiei, iar numai 11 dintre ele au venit pe Stade du Moustoir.

  • Lorient: L D W L W
  • St.Etienne: L D D W L

St.Etienne are de asemenea un sezon extrem de dificil, ocupa locul 18 in campionat, unul care o trimite la baraj, dar o buna perioada a fost chiar lanterna rosie din Ligue 1.

In ultima etapa a fost infranta acasa de ocupanta locului secund, Marseille, scor 2-4, primul esec dupa 3 rezultate pozitive: victorie contra lui Metz pe teren propriu, respectiv remiza cu Lille si Troyes.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sevilla vs Granada
Pronostic:
1
Cota
1.48
Lorient vs St.Etienne
Pronostic:
1X
Cota
1.32
Cota finala: 1.95
Profit: 7.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro