Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Getafe

Superbet

Real Madrid-Getafe

După 30 de etape, echipa lui Ancelotti este lider detașat, cu 69 de puncte, la distanță de 12 lungimi de următoarele trei clasate, Barcelona, Atletico și Sevilla. Getafe este pe poziția a 14-a, cu 32 de puncte, la șase distanță de zona retrogradabilă.

„Galacticii” au făcut uitat rezultatul catastrofal cu Barcelona, din El Clasico, 0-4 pe teren propriu, dar și jocul prost din runda precedentă, cu Celta Vigo. Prima victorie din istorie în fața lui Chelsea, scor 3-1, chiar pe Stamford Bridge, a fost de moral pentru elevii lui Carletto Ancelotti, care vor acum să rezolve și ecuația celor trei puncte cu Getafe, înainte de a primi vizita campioanei europene en-titre, pentru returul „sferturilor” UCL.

cota2.ro

În afară de eșecul cu Barcelona, din El Clasico, Real Madrid este neînvinsă în campionat din 2 ianuarie, dar atunci a pierdut tocmai cu adversara de acum, Getafe, pe terenul acesteia, Coliseum Alfonso Perez, scor 0-1.

  • Real Madrid: W W L W W
  • Getafe: W D D L D

Ultimele 12 confruntări directe din fieful „galacticilor” s-au încheiat cu tot atâtea victorii pentru Real Madrid. Ultimele trei au fost victorii la zero ale „Los blancos”, dar nu la scor: 2-0, 1-0, 2-0.

În ultimele șapte confruntări directe, Getafe a marcat un singur gol, cel al victoriei din tur. Așadar, niciunul din aceste șapte dueluri directe n-a avut ambele echipe marcatoare.

Benzema, golgheterul campionatului și al lui Real Madrid, este marele atu al lui Ancelotti și la acest meci. Francezul nu se mai poate opri din marcat. Din ultimele 11 goluri marcate de „galactici” în ultimele cinci meciuri, în toate competițiile, Benzema a marcat 10 (3 cu PSG, 2 cu Mallorca, 2 cu Celta Vigo și 3 cu Chelsea). Al 11-lea a fost reușit de Vinicius, în victoria cu 3-0 în fața Mallorcăi. 

Starul francez are șapte partide consecutive cu cel puțin câte un gol marcat, în toate competițiile (n-a jucat cu Barcelona, în El Clasico). În ultimele patru a reușit două „duble” și două hattrick-uri. În tot sezonul, Karim a ajuns la 50 de goluri la care a contribuit - 37 marcate și 13 assist-uri. 

La Getafe, Sabit Abdulai este absent, fiind accidentat la genunchi, în timp ce Arambarri este indisponibil din cauza unei suspendări.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Getafe
Pronostic:
Real Madrid câștigă, Peste 0.5 goluri în repriză a doua
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 5.25
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro