Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Voluntari

Superbet

FCSB-Voluntari

Roș-albaștrii nu au altă variantă decât victoria în disputa din seara asta, de acasă, cu FC Voluntari, avand in vedere ca aseara CFR s-a incurcat cu Craiova.

În etapa trecută, trupa lui Toni Petrea a cedat cu 0-2, acasă cu Craiova, astfel că roș-albaștrii au trei triumfuri și trei insuccese în ultimele șase runde. În plus, oltenii le-au luat fața celor de la FCSB la capitolul atac, craiovenii fiind cea mai bună ofensivă la zi din Liga 1, cu 64 de goluri, cu 5 mai multe decât Tănase și compania. 

cota2.ro

Echipa lui Liviu Ciobotariu are două triumfuri la rând, ambele acasă: 1-0 cu Farul și 3-1 cu Universitatea Craiova, asta după ce înainte ilfovenii înșiraseră patru meciuri fără victorie. 

Totuși, este de semnalat că ultima dată când voluntarenii au învins ”afară” în Liga 1, a fost pe 5 decembrie, când s-au impus cu 2-0 la U Craiova 1948. ”Afară”, ilfovenii au adunat doar 17 puncte din totalul de 53 luate pe teren în prezenta ediție. 

  • FCSB: L W W W L
  • Voluntari: W D W L L

În ultima partidă directă, a fost 1-0 pentru FCSB, acasă, grație unui gol spectaculos reușit în ultimele secunde de către Octavian Popescu. În turul din sezonul regulat, a fost 0-0 la Voluntari, astfel că avem rezultat strâns în fiecare din ultimele cinci partide directe. 

Per total, FCSB conduce categoric în istoricul meciurilor directe: este 7-3 pentru FCSB, din 14 confruntări.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Voluntari
Pronostic:
1X&2-5g/meci
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 4.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro