Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.77

Superbet

1.Bayern M.-Villarreal

Bayern și Villarreal se vor întâlni in seara asta, de la 22:00, pe Allianz Arena, în returul sferturilor de finală din UEFA Champions League. În urmă cu o săptămână, Submarinul Galben s-a impus cu 1-0, după un gol al lui Arnaud Danjuma, în startul partidei. 

În mod normal, bavarezii rămân favoriți, dar nu trebuie uitat un aspect. Din sferturile de finală ale sezonului 2014/15, când Bayern a trecut de FC Porto, după 1-3 în deplasare, în tur, și 6-1 acasă, campioana Germaniei nu s-a mai calificat apoi niciodată când a pierdut în prima manșă. Au fost cinci eliminări în total, dintre care patru suferite contra unor echipe spaniole (Barcelona, Atletico și, de două ori, Real Madrid). 

cota2.ro

Bayern Munchen nu pare să fie deloc într-o formă grozavă, deși, înaintea primului meci cu Villarreal, marcase câte patru goluri în partidele din Bundesliga cu Union Berlin și Freiburg și cam rezolvase problema titlului intern. Eșecul din Spania cu Villarreal pare să le fi tăiat din elan bavarezilor, care n-au convins nici în weekend, în campionat. 

  • Bayern M.: W L W W D
  • Villarreal: D W L L W

Chiar dacă Villarreal a făcut un meci foarte bun în UCL, iar moralul era mai ridicat, echipa lui Unai Emery n-a reușit să câștige în campionat nici în weekend, atunci când a jucat acasă cu Athletic. Bascii au plecat cu un punct de pe Estadio de la Ceramica, iar Submarinul nu mai are speranțe la primele șase poziții din La Liga și ar putea rămâne în afara Europei, dacă Betis nu câștigă finala Cupei Spaniei cu Valencia. 

În Champions League, Villarreal a făcut însă meciuri foarte bune, în deplasare, atunci când a fost nevoită să câștige. S-a impus într-o partidă decisivă, în ultima etapă din grupe, la Bergamo, cu 3-2 în fața Atalantei, după care, în optimile de finală, a trecut cu 3-0 de Juventus, la Torino. 

2.Real Madrid-Chelsea

Real Madrid și Chelsea caută calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, acolo unde ambele au ajuns în sezonul precedent și unde „albaștrii” au avut câștig de cauză în fața „galacticilor”. Madrilenii au câștigat meciul tur, de la Londra, cu 3-1, prima victorie din istoria a Realului în fața lui Chelsea, și sunt favoriți acum pentru accesul în penultimul act al competiției. 

Ambele echipe vin după victorii în competițiile interne. Real Madrid a trecut cu 2-0 de Getafe, grație golurilor lui Casemiro și Lucas Vazquez, în timp ce Chelsea a spulberat-o pe Southampton în deplasare, scor 6-0, într-un meci în care Mason Mount și Werner au reușit câte o „dublă”.

  • Real Madrid: W W W L W
  • Chelsea: W L L W W

„Galacticii” au trei victorii consecutive acasă, în Liga Campionilor, cu Șahtior, Inter și PSG. De cealaltă parte, Chelsea e neînvinsă în ultimele trei deplasări: două victorii și o remiză. Totuși, Chelsea are nevoie pentru calificare - sau măcar pentru intrarea în prelungiri - de o victorie la două goluri diferență pe Santiago Bernabeu. O singură dată în ultimele opt meciuri de „afară” din Champions League au câștigat englezii la o diferență de două goluri: 2-0 cu FC Porto în aprilie 2021. 

Eder Miltao va fi suspendat la acest meci, astfel că Ancelotti trebuie să găsească altă formulă „câștigătoare” în apărarea „galacticilor” pentru duelul cu Chelsea. Eden Hazard va fi absent, la rândul său, din meciul cu fosta sa formație, din cauza unei accidentări, la fel ca Luka Jovic și Isco. 

Ferlan Mendy a fost odihnit la meciul cu Getafe din campionat, la fel ca Toni Kroos și Luka Modric, toți trei fiind favoriți la titularizare acum.

Chelsea are, la rândul său, absențe: Ben Chilwell, Callum Hudson-Odoi sau Cesar Azpilicueta fiind printre cei care nu vor juca pe Bernabeu.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern M vs Villarreal
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci, Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.25
Real Madrid vs Chelsea
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.42
Cota finala: 1.77
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro