Ponturi Pariuri Fotbal Barcelona vs Frankfurt

Superbet

Barcelona-Frankfurt

În prima manșă din ”sferturile” UEL, a fost 1-1 la Frankfurt. Knauff a deschis scorul cu o realizare senzațională în minutul 48, apoi Ferran Torres a egalat în minutul 66, în ceea ce a fost primul duel direct la nivel oficial între cele două cluburi. 

Barcelona își continuă forma excelentă sub comanda lui Xavi, câștigând în ultima etapă, 3-2 la Levante. Este drept, triumful cu codașa a fost smuls greu, cu un gol al lui de Jong, în minutul 90+2, valencienii ratând un penalty la scorul de 1-0 în favoarea lor. Astfel, catalanii își întăresc poziția secundă în Primera, acolo unde au 60 de puncte, un meci mai puțin jucat și sunt la 12 puncte de liderul Real. 

cota2.ro

Catalanii nu au mai pierdut vreun meci oficial în intervalul regulamentar de 90 de minute din 8 decembrie 2021, atunci când cedau cu 0-3 la Bayern. 

  • Barcelona: W D W W W
  • Frankfurt: L D D D D

Formația lui Oliver Glasner nu are nicio victorie în 90 de minute în ultimele cinci partide competitive. Iar, în Bundesliga, vizitatorii de joi tocmai ce au pierdut cu 1-2 acasă cu Freiburg, fiind astfel pe locul 9, cu 39 de puncte. 

Însă, ”Vulturii” au șapte meciuri la rând cu scor strâns la final, iar în acest sezon de Europa League au un singur insucces suferit în 90 de minute, este vorba de acel retur cu Betis, 0-1 acasă, încheiat însă fericit, cu 1-1 în prelungiri, în faza anterioară din Europa League. 

Trupa din Frankfurt are un singur eșec în ultimele opt deplasări oficiale, un 0-1 la Koln, pe 16 februarie! Fundașul brazilian Tuta este suspendat, iar mijlocașul Sow este incert pentru partida din arena ”Camp Nou”. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Barcelona vs Frankfurt
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro