Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

Superbet

Biletul de weekend

Salut prieteni,pentru weekendul acesta va propun urmatorul bilet.Un bilet simplu din punctul meu de vedere.

In Italia avem doua meciuri foarte importante.Inter joaca in deplasare la Spezia,o echipa mult mai slaba din coada clasamentului si pentru ca ar putea urca pe prima pozitie ,cred eu ca solistul este indiscutabil.Milan joaca acasa cu Genoa ,echipa de pe penultima pozitie.Nu cred ca sunt multe de zis.Solist voi juca si acest eveniment.

cota2.ro

In Anglia,Manchester Utd joaca acasa cu ultima clasata,cu Norwich.Chiar daca este intr-o forma slaba nu cred ca se va incurca pe teren propriu .Nu voi merge solist de data aceasta ci voi alege un SuperPariu.

Revin in Italia unde mai avem un meci interesant.De data aceasta,cred eu un meci mai echilibrat. Lazio joaca acasa cu Torino o echipa pe care a tot invins-o in meciurile directe.Ce-i drept,ultimele doua meciuri directe s-au terminat la egalitate.Pentru Lazio meciul este mult mai important si prin urmare voi alege o varianta pe gazde.

In Germania,echipa de pe pozitia a 6-a Hoffenheim intalneste ultima clasata pe Greuther Furth.Gazdele vin dupa o perioada deloc buna (3 infrangeri consecutive) si cred ca este cazul sa scoata primele 3 puncte.Prin urmare am ales sa joc solist si acest meci.

Ultimul meci de pe bilet l-am ales tot din Italia.Un meci iar echilibrat daca tinem cont de forma prin care trec cele doua,de meciurile directe si de pozitia lor in clasament .Un DNB va fi pronosticul meu.


  • Spezia-Inter @2 & P05g/R2 (1.55)✅️
  • Milan-Genoa @1 (1.35)✅️
  • Manchester Utd-Norwich ✅️@P1.5g/meci,P6.5cornere/meci (1.25)
  • Lazio-Torino @DNB1 (1.25) Void
  • Hoffenheim-Greuther Furth @1 (1.27)
  • Atalanta-Verona @DNB1 (1.28)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
5.32
Cota finala: 5.32
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro