Ponturi Pariuri Fotbal Real Sociedad vs Barcelona

Superbet

Real Sociedad-Barcelona

Problema titlului s-a cam încheiat în La Liga, după ce Barcelona a pierdut surprinzător pe Camp Nou, în timp ce rivala Real Madrid a reușit remontada în derby-ul cu Sevilla. Chiar și cu un meci în minus, e greu de crezut că gruparea blaugrana mai poate face ceva în acest sezon. Astfel, principalul obiectiv devine consolidarea locului secund, care asigură calificarea în Supercupa Spaniei. Pentru catalani urmează un duel dificil, cu Real Sociedad, astazi, de la ora 22:30, pe Anoeta, în etapa a 33-a.

Ultimele două întâlniri directe au adus mult spectacol și, în același timp, victorii pentru Barcelona. În tur, trupa lui Xavi a câștigat cu 4-2, iar în precedenta confruntare, i-a zdrobit pe basci cu 6-1.

cota2.ro

Până la duelul cu echipa andaluză, Barca avea avea șapte victorii la rând și începuse să spere inclusiv la titlu. De asemenea, a fost pentru a 22-a oară în acest sezon în care Barcelona este condusă cu 0-1. Doar de șase ori au reușit catalanii să învingă în cele din urmă, într-o asemenea situație. Mai mult, pentru gruparea blaugrana a fost primul eșec acasă în La Liga, din 4 decembrie 2021 încoace, când Betis se impunea cu 1-0.

În schimb, în deplasare, echipa lui Xavi nu a mai fost învinsă din octombrie 2021, de la acel 0-1 cu Rayo, De atunci, s-au strâns 12 meciuri consecutive fără eșec, iar ultimele patru au fost victorii pe linie, interval în care a marcat nu mai puțin de 13 goluri.

  • Real Sociedad: D W W D W
  • Barcelona: L L W D W

Pentru Sociedad, miza este menținerea în Top 6, în acest final de sezon. Un loc de Liga Campionilor pare prea mult pentru basci, deși sunt doar la cinci puncte de locul secund. Înaintea etapei, alb-albaștrii sunt pe locul 6, la șase puncte de Villarreal, care continuă să pună presiune.

În ultima etapă, tot pe teren propriu, formația lui Imanol Alguacil a remizat cu Real Betis, scor 0-0. A fost a cincea rundă consecutivă în care gruparea bască nu pierde. Mai mult, acasă, Sociedad este neînvinsă în 2022, deși au trecut aproape cinci luni din acest an. Mai mult, este absolut impresionant faptul că nu a încasat niciun gol în aceste partide. Sunt șapte jocuri la rând în care echipa n-a luat nici măcar un gol.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Sociedad vs Barcelona
Pronostic:
X2 & S4.5g/meci
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: 4.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro