Ponturi Pariuri Fotbal Gaz Metan vs Dinamo

Superbet

Gaz Metan-Dinamo

 Dinamo nu mai are șanse să prindă salvarea directă de la retrogradare. Alb-roșiii sunt clasați pe 14, cu 13 puncte, iar înaintea etapei a 6-a din play-out, ei se situează la o distanță de 12 lungimi în spatele primului loc care asigură rămânerea în prima ligă. 

Pentru bucureșteni, deplasarea de la Mediaș ar trebui să fie o formalitate. Gaz Metan este pe ultima poziție, cu un minus de 25 de puncte, și este sprijinită financiar de LPF pentru a putea încheia sezonul! 

cota2.ro

 Speranțele echipei lui Dusan Uhrin de a evita barajul s-au năruit în ultimele două runde, când dinamoviștii au pierdut acasă cu U Craiova 1948 (1-2) și ”afară” la Mioveni (0-2). De notat că eșecul cu oltenii a venit după un gol primit în prelungiri, iar în Argeș, Dinamo a încasat cele două goluri după minutul 72. 

O singură victorie au consemnat bucureștenii în ultimele opt runde, un 2-0 la Chindia, pe 1 aprilie. Triumful cu târgoviștenii este singurul reușit în deplasare de Dinamo, în actualul campionat. 

  • Gaz Metan: L L L L L
  • Dinamo: L L W W D

Tânara echipă medieșeană este la 11 eșecuri la rând în Liga 1. În ultima rundă, Gazul a cedat cu 0-8 la Rapid! 

21 de goluri au primit în play-out alb-negrii, cei care, totuși, se mândresc cu un gol marcat în cele cindi dueluri din partea a doua a sezonului. Ultima victorie acasă a medieșenilor a fost reușită chiar contra lui Dinamo, 2-1, în 15 octombrie! În retur, dinamoviștii s-au impus clar acasă cu 4-0. 

Trebuie mentionat că sibienii au primit cel puțin două goluri în fiecare din ultimele cinci partide de pe teren propriu.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gaz Metan vs Dinamo
Pronostic:
I1+&3+
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro