Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanta vs FCSB

Superbet

Farul Constanta-FCSB

Astazi,incepand cu ora 21.00, roș-albaștrii joacă la Farul Constanța, în etapa a 6-a din play-off. Dobrogenii sunt abia pe 5, cu 28 de puncte, singura lor miză fiind prinderea locului 4, cel care asigură încasări mai mari din drepturile TV. 

Cele trei dueluri directe din acest sezon nu au adus foarte multe goluri. În sezonul regulat, FCSB s-a impus cu 1-0 la Ovidiu, dar dobrogenii s-au revanșat în retur, 2-0. În 14 martie, în prima rundă din play-off, FCSB a învins acasă cu 2-0. 

cota2.ro

  • Farul Constanta: L W L W D
  • FCSB: W W L W W

S-a confirmat și în etapa trecută că FCSB este o formație eficientă pe final. Roș-albaștrii au învins cu 1-0 la CFR, grație unui gol marcat de Octavian Popescu în minutul 74. FCSB are nu mai puțin de peste 30% dintre golurile stagionale marcate după minutul 75, deci ne așteaptă un meci imprevizibil la Ovidiu.Echipa lui Toni Petrea are al doilea atac din L1, cu 64 de goluri înscrise, iar în meciurile ei media totală de reușite este de aproape 2,8 goluri/joc. 

 Altfel, este interesant că eșecul cu 0-1 de la FC Argeș, din 3 martie, constituie singurul insucces extern de la finalul lunii august încoace. FCSB are cinci victorii și doar o înfrângere în ultimele șase etape.

Pentru meciul de luni, Gheorghe Hagi nu va putea conta pe cei mai buni marcatori: Jefte este indisponibil, iar Adrian Petre este suspendat. Asta, după ce în ultima rundă Farul cedase acasă cu 0-3 contra Universității Craiova. 

Farul a scos doar patru puncte în play-off, iar triumful de la FC Argeș (2-0) este singurul cu gol marcat de către dobrogeni în partidele din Top6. Totodată, victoria din Trivale este singura reușită de Farul în ultimele șase runde. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanta vs FCSB
Pronostic:
2
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro