Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Real Madrid

Superbet

Manchester City-Real Madrid

Cele două formații nu sunt la prima confruntare în Liga Campionilor. Din 2012 și până azi s-au întâlniti de șase ori în Liga Campionilor. Primele două jocuri au fost în faza grupelor.Real Madrid este în avantaj, dar City este echipa care vine din urmă. În toamna anului 2012, în grupe, Los Blancos au luat 4 puncte din cele 6, după un 3-2 pe Bernabeu și 1-1 pe Etihad.

În 2016, City și Real Madrid au fost adversare tot în semifinalele Ligii Campionilor. Formația din capitala Spaniei a avut câștig de cauză la capătul unei lupte foarte strânse. După un 0-0 în Anglia, Real s-a impus în retur cu 1-0, după un autogol provocat de Gareth Bale. Apoi, avea să câștige și trofeul la penalty-uri, după o finală cu Real Madrid.

cota2.ro

  • Manchester City: W W L D D
  • Real Madrid: W W L W W

Dacă Real Madrid este aproape campioană în La Liga și se poate concentra de acum doar pe Liga Campionilor, Man City este cu ochi atentă și la Premier League, având în vedere că este presată puternic de Liverpool pe plan intern. Lupta pentru titlu în Anglia este pasionantă.

După o perioadă cu jocuri destul de complicate, inclusiv două cu Liverpool plus returul din sferturile de finală cu Atletico, City a avut un meci accesibil în ultima etapă de campionat cu Watford, câștigat cu 5-1. Cu această ocazie, Guardiola și-a permis să facă și o rotație mai amplă, din dorința de a avea o echipă cât mai proaspătă cu această ocazie.

Pentru prima manșă, „cetățenii” au probleme semnificative la nivelul fundașilor laterali. Kyle Walker este accidentat, în timp ce Joan Cancelo este suspendat. Așadar, la nivelul fundașului dreapta, Pep Guardiola este nevoit să improvizeze. Sau va schimba sistemul, cu trei fundași centrali.

Real Madrid este mai „fresh” pentru acest joc, chiar dacă sfertul de finală a solicitat-o destul de serios. După ce s-a impus cu 3-1 pe Stamford Bridge, Los Blancos au avut nevoie de prelungiri pentru a ajunge în semifinale (2-3 după 120 de minute în retur).

După acel joc, băieții lui Carlo Ancelotti au mai disputat două partide, la Sevilla, unde s-au impus cu 3-2 (rezultat cu care și-au asigurat în mare măsură titlul) și la Osasuna (3-1). Acest ultim joc a fost disputat în urmă cu 6 zile, așadar Real a avut suficiente zile la dispoziție pentru a-și încărca bateriile. 

Cu excepția lui Edez Hazard, accidentat, Madridul are un lot complet. În echipa de start va reveni și Militao, după ce a fost suspendat în partida retur cu Chelsea. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs Real Madrid
Pronostic:
IXsauIIX
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 4.20
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro