Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Villarreal

Superbet

Liverpool-Villarreal

Liverpool are șansa ca în acest an să câștige patru trofee, în timp ce Villarreal visează să ajungă în premieră în finala Ligii Campionilor!

Liverpool este implicată și în pasionanta luptă pentru titlul intern. Duminică, s-a impus, așa cum era de așteptat, în derby-ul local cu Everton (2-0), fiind pe 2, cu 79 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Man.City, cu cinci runde înainte de final.

cota2.ro

Sunt trei victorii la rând pentru trupa de pe Merseyside, ”Live” înscriind minimum două goluri în fiecare din ultimele șapte partide oficiale.

Per total, ”cormoranii” au 21 de victorii în cele 26 de meciuri competitive din 2022, singurul insucces fiind acel 0-1 cu Inter, de acasă, din ”optimile” Ligii.

  • Liverpool: W W W D D
  • Villarreal: W W D D W

Lui Villarreal nu i s-a urcat la cap după calificarea în fief-ul lui Bayern. Elevii lui Unai Emery au înșirat două victorii la rând. Ultimul lor duel a fost pe 19 aprilie, când s-au impus cu 2-0, acasă, în derby-ul cu Valencia. Astfel, ”Submarinul Galben” ține mai departe de locul 7, ultimul care mai permite calificarea în viitorul sezon european, cu 52 de puncte, cu cinci runde înainte de final.

Șase din ultimele șapte partide competitive ale ”galbenilor” au avut ”0-2 goluri” la final.

Live a a avut un parcurs perfect în grupele Ligii, cu punctaj absolut, dar curios este că în ultimele două meciuri de acasă din această competiție, din faza eliminatorie, poate și la adăpostul victoriilor din tur, ”cormoranii” au făcut 0-1 cu Inter, respectiv 3-3 cu Benfica.

”Submarinul” a câștigat de trei ori în cele cinci deplasări din acest sezon de UCL. Iar în istoricul vizitelor în Anglia, Villarreal s-a impus o singură dată: 2-1 pe terenul rivalei lui Liverpool, Everton, în 2005!

Cel mai productiv atacant din Premier League este tocmai Salah, atacantul lui Liverpool având 22 de goluri la activ. Egipteanul a marcat de opt ori în acest sezon de Ligă, dar este curios că ”dubla” sa din recentul 4-0 cu Man.United constituie singurul joc din ultimele zece, bifate la club și națională, în care Salah a marcat.

Dincolo, olandezul Danjuma a bifat o ”dublă” contra Valenciei. Batavul a ajuns la zece goluri în campionat, iar cel care a înscris contra lui Bayern, în sferturi, are șase puncte în prezenta ediție de Ligă,

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Villarreal
Pronostic:
P1.5g/meci,Fiecare P0.5cornere/meci,P1.5cartonase/meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 4.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro