Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.72

Superbet

1.Manchester United – Brentford

Pentru Ralf Rangnick este ultimul meci pe arena Old Trafford, din postura de manager al „diavolilor roșii”. După întâlnirea cu Brentford, Man United va mai avea două jocuri în deplasare, cu Brighton și Crystal Palace. Fanii nu îl vor regreta foarte mult pe managerul german, având în vedere că nu a reușit nimic notabil de când a preluat echipa de la Ole Gunnar Solskajer.

Cu 3 jocuri rămase la dispoziție, „diavolii roșii” și-au luat la revedere de la Liga Campionilor în sezonul viitor, dar nu au nici siguranța unei calificări în Europa League. Mai au nevoie încă de puncte pentru a termina în Top 6, astfel riscă să ajungă în Conference League sau chiar să rămână în afara cupelor europene. 

cota2.ro

  • Manchester United: D L L W L
  • Brentford: D W W W L

Man United nu se poate baza pe mulți jucători. La ultima partidă cu Chelsea au absentat Jadon Sancho, Harry Maguire, Luke Shaw, Fred, Paul Pogba, Edinson Cavani, Aaron Wan-Bissaka și Jesse Lingard. Dintre aceștia, puțini au șanse să fie în primul „11” în ultimul joc al sezonului de pe teren propriu.

Echipa lui Thomas Frank a înregistrat recent câteva rezultate notabile. În runda precedentă a împiedicat Tottenham, care luptă pentru Top 4, reușind un 0-0. Brentford a făcut un joc defensiv foarte bun, din moment ce Son și Kane nu au tras niciun șut pe spațiul porții. Înainte de acest meci a legat trei victorii, etalonul fiind un 4-1 la Chelsea. A mai înregistrat 2-0 cu West Ham și 2-1 la Watford. Așadar, echipa are un tonus foarte bun înainte de a juca pe Old Trafford.

2.FCSB-Arges

Suspansul se menține în lupta pentru titlul din România. Victoria CFR-ului, 1-0 cu Farul, o obligă pe FCSB să câștige, pentru a rămâne la două puncte în spatele liderului.

În ultimul meci al etapei a șaptea din play-off, pe Arena Națională, roș-albaștrii întâlnesc trei vechi cunoștințe. Antrenorul piteștenilor și doi dintre fotbaliștii oaspeților au fost tripli campioni cu FCSB. 

În prima parte a actualului campionat, FCSB a fost condusă acasă cu 1-0, dar a revenit și s-a impus cu 2-1. Apoi, în returul de la Pitești, argeșenii au câștigat cu 1-0, obținând 3 puncte extrem de importante pentru calificarea în Top 6. 

  • FCSB: W W W L W
  • Arges: L L W L L

Acum, FCSB încearcă să se apropie din nou de liderul CFR Cluj, care s-a distanțat la 5 puncte, după victoria cu Farul. Echipa lui Toni Petrea simte însă și presiunea Universității Craiova, aflată la o singură lungime în spate. De acum încolo, orice pas greșit nu doar că poate duce la ratarea titlului, dar le poate pune în pericol roș-albaștrilor și păstrarea locului 2. 

Argeșul este echipa cu cele mai slabe rezultate în play-off, unde ocupă ultima poziție, cu o victorie și 5 înfrângeri, având și cea mai slabă apărăre, cu 14 goluri primite în 6 partide. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Brentford
Pronostic:
Dnb1
Cota
1.32
FCSB vs Arges
Pronostic:
FCSB marchează peste 0.5 goluri ,FCSB va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.30
Cota finala: 1.72
Profit: 6.48
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro