Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Superbet

1.Villarreal-Liverpool

În returul semifinalelor UEFA Champions League, Villarreal va juca împotriva lui Liverpool, pe Estadio de la Ceramica,de la ora 22:00. Oaspetii au un mare avantaj luat din tur, când s-au impus cu 2-0 pe Anfield, datorită autogolului lui Estupinan și a reușitei lui Mane. Ambele au venit imediat după pauză, în decurs de trei minute.

Villarreal a pierdut două dintre cele trei întâlniri cu Liverpool de până acum, dar a câștigat-o pe singura disputată acasă. Este vorba despre turul semifinalei de Europa League, din 2015-2016, atunci când Adrian Lopez a marcat unicul gol. În a doua manșă, echipa care era antrenată și atunci de Jurgen Klopp a câștigat cu 3-0 și a mers în finala de la Basel, unde a fost învinsă de Sevilla. 

cota2.ro

  • Villarreal: L L W W D
  • Liverpool: W W W W W

Meciul retur cu Liverpool va fi ratat de Alberto Moreno, fostul fundaș stânga al ”cormoranilor”, care este încă accidentat. Ceva probleme medicale există și în cazul lui Gerard Moreno, Francis Coquelin și Yeremi Pino, dar Unai Emery speră că aceștia se vor reface și vor putea face parte măcar din lotul de meci.

Liverpool se pregătește să revină în finala UEFA Champions League, la trei ani de la cea pe care a câștigat-o la Madrid, în fața lui Tottenham Hotspur. În căutarea trofeului european suprem cu numărul șapte, ”cormoranii” vor trebui să apere acel avantaj destul de solid construit în tur. Forma recentă indică faptul că echipa lui Jurgen Klopp nu va trebui să aibă mari emoții în drumul spre ultimul act. 

Recent, Liverpool a ajuns la cinci victorii consecutive, serie deschis de acel meci cu Manchester City, câștigat cu 3-2 în semifinalele Cupei Angliei, după ce a condus cu 3-0. Ulterior, în următoarele patru, ”The Reds” s-au impus chiar fără să primească gol, în derby-urile cu Manchester United și Everton, în turul cu Villarreal, și în meciul din weekend, de la Newcastle. 

2.Real Madrid-Manchester City

Real Madrid a avut o primă manșă dificilă în Anglia, dar a scos un rezultat bun, care lasă ușa deschisă pentru orice în returul pe Bernabeu. Și de această dată, Los Blancos au fost salvați de excepționalul Karim Benzema, care a marcat două goluri. Cu această ocazie, atacantul francez a devenit și golgheterul Ligii Campionilor, cu 14 goluri, devansându-l pe Robert Lewandowski. Și pare deja un mare candidat pentru Balonul de Aur în acest an, mai ales dacă va reuși un rezultat notabil și cu naționala Franței la Cupa Mondială.

Marele semn de întrebare pentru gazde înaintea acestei dispute este disponibilitatea lui David Alaba. Fundașul s-a reaccidentat în jocul cu Man City din tur și a fost schimbat la pauză. El acuză probleme musculare și este într-o cursă contra cronometru pentru a fi recuperat. 

  • Real Madrid: W L W W L
  • Manchester City: W W W W L

După meciul tur, ambele formații au mai avut câte un meci în campionat. Atât Real, cât și Man City au făcut scor.

Cu o echipă mult schimbată față de cea care a jucat pe Etihad, Real a depășit Espanyol cu scorul de 4-0. Karim Benzema a marcat și cu această ocazie, chiar dacă a intrat în repriza a doua. Los Blancos au devenit astfel campioni în La Liga, cu 4 etape mai devreme.

Man City s-a impus cu 4-0 la Leeds United. Față de Carlo Ancelotti, Pep Guardiola nu și-a permis să facă o rotație amplă în primul 11, având în vedere că este puternic presată de Liverpool în Premier League, diferența dintre cele două mari grupări fiind de un punct. Dacă trece de Real Madrid, „cetățenii” se vor putea concentra apoi să câștige titlul în Anglia, înainte de a aborda posibila finală pe 28 mai. Până în 22 mai, Man City va mai avea patru jocuri de susținut în campionat, cu Newcastle, Wolves, West Ham United și Aston Villa.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Villarreal vs Liverpool
Pronostic:
P0.5g/meci P6.5cornere/meci P1.5cartonase/meci
Cota
1.35
Real Madrid vs Manchester City
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Cota finala: 1.89
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro