Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Petrolul

Superbet

Hermannstadt-Petrolul

Hermannstadt este gazdă în partida din 5 mai, 20:00, fiind înaintea partidei pe locul 3, cu 56 de puncte, în vreme ce Petrolul, care nu traversează neapărat o perioadă foarte bună, este încă lider, cu 58 de puncte. 

În sezonul regulat, în primul duel direct dintre cele două grupări, Hermannstadt a trecut acasă de Petrolul cu 1-0, iar în turul din play-off, a fost 0-0 în Prahova. 

cota2.ro

Sibienii au cel mai bun bilanț din sezonul de Top6, fiind singura formație care nu au pierdut niciun joc în play-off. Echipa lui Marius Măldărășanu are cel mai bun atac (11 goluri), respectiv cea mai bună defensivă (3 goluri încasate). Cu 15 puncte scoase în șapte partide, Hermannstadt are cel mai bun punctaj în play-off. 

În runda trecută, sibienii au învins cu 3-1 la Concordia Chiajna, ajungând la opt partide consecutive fără eșec. Interesant este că singurele insuccese din acest sezon pentru Hermannstadt au venit pe teren propriu: 0-1 cu CSA Steaua, respectiv 0-2 cu ”U” Cluj. 

 Formația lui Nicolae Constantin vine după două partide din care nu a scos decât un punct. A pierdut cu 1-3 la ”U” Cluj, apoi a remizat acasă, 0-0 cu CSA Steaua. În total, prahovenii nu au decât două victorii în ultimele șapte partide. 

Înaintea meciului cu CSA Steaua, cel mai bun marcator al ”găzarilor” din acest sezon, Diarra, a devenit indisponibil pentru tot restul sezonului. Iar in seara asta, Petrolul nu va putea conta nici pe fundașul stânga Țicu, suspendat. 

  • Hermannstadt : W D W D D
  • Petrolul : D L W W D

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs Petrolul
Pronostic:
PsF X
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 4.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro