Ponturi Pariuri Fotbal U.Craiova vs FCSB

Superbet

U.Craiova-FCSB

Bucureștenii au o deplasare esențială în cursa pentru titlu: astazi, de la ora 19:30, roș-albaștrii merg în Bănie, acolo unde Universitatea traversează o primăvară excelentă. ”Juveții” sunt pe 3, cu 45 de puncte și țintesc ocuparea locului secund, cel care ar asigura calificarea directă în Europa. 

Luând în calcul strict realizările din sezonul de Top6, Universitatea Craiova și FCSB sunt cele mai în formă echipe. Ele au cele mai bune atacuri din play-off, cu câte 17, respectiv 18 goluri înscrise. De asemenea, au cele mai bune apărari din Top6, cu câte 5, respectiv 4 goluri primite. 

cota2.ro

Să mai amintim că Universitatea și FCSB au și cele mai bune ofensive din Liga 1, din tot sezonul, cu câte 72 de goluri marcate! 

  • U.Craiova: W W L W W
  • FCSB: W W W W L

”Juveții” au bifat o victorie nu foarte strălucită, dar utilă, în ultima etapă, 1-0, acasă, cu FC Voluntari. Craiovenii sunt la cinci victorii consecutive în Liga 1, iar ultimele trei au fost obținute cu ”clean-sheet”. 

Elevii lui Laurențiu Reghecamp sunt la șase victorii consecutive pe propriul teren! Dar, este de notat că patru din ultimele cinci triumfuri domestice au fost obținute cu rezultat la limită. 

Este de semnalat că ultimul eșec pe teren propriu în L1 a venit chiar în fața FCSB, 2-3, pe 28 noiembrie 2021.

 FCSB se află la patru victorii consecutive în campionat, toate cu clean-sheet. Trei din aceste patru triumfuri au fost adjudecate cu scorul de 4-0, în ultima rundă roș-albaștrii trecând acasă de FC Argeș cu acest rezultat. 

Înfrângerea cu 0-1 la FC Argeș, din 3 martie, constituie singurul eșec extern al echipei lui Toni Petrea din august 2021 încoace, atunci când FCSB pierdea cu 1-4 la CFR Cluj. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U.Craiova vs FCSB
Pronostic:
FCSB marchează peste 0.5 goluri FCSB va avea peste 2.5 cornere
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 4.90
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro