Ponturi Pariuri ESports Eurovision 2022 vs Melodia Wrs

Superbet

Ponturi și Pariuri Semifinala Eurovision 2022


cota2.ro

Ieri am avut parte se prima semifinala câștigată de Ucraina, care pe de alta parte este si marea favorita in câștigarea Finalei de sâmbătă. Melodia este una reușită, însă marea parte a susținerii acesteia este si pe contextul faptelor întâmpinate in Ucraina.


Rusia a foat exclusă pentru 2 ani din aceasta competiție din același motiv pentru care UEFA a eliminat toate echipele rusești din competițiile europene.


Discutand in linii mari despre a doua semifinala, România are șanse mai mici la calificare pentru ca joi vor fi 18 echipe care se bat pentru cele 10 locuri, fata de semifinala 1, unde au foat doar 17 echipe.


pe lângă asta, in semifinala 2 sunt 6 tari mari favorite la calificare precum: Australia, Suedia, Polonia, Estonia, Finlanda si Cehia, iar România cu o cota de 2.50 la calificare se lupta cu alte 4 tari favorite pentru ocuparea locurilor rămase si aici e vorba de: Belgia, Azerbaidjan, Cipru si Malta.


Insa, melodia lui Wrs a prins atât pe plan național, cât si internațional fiind o melodie cu influente Latino, ce ne poarta cu gândul la Țările Iberice. Adăugăm si faptul melodia este cântată intr o limba de circulație internațională si poate prinde si altor spectatori. Și un ultim aspect ar fi de faptul ca pe scena vom avea mișcare, Wrs făcând parte din trupa de dansatori a Inei, ceea ce nu prea am avut parte in prima semifinala. Urmărind comentariile din melodia postata pe YouTube, putem spune ca Wrs este foarte apreciat de mulți străini, care sper, sa i ofere votul Joi, in a doua semifinala Eurovision.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Eurovision 2022 vs Melodia Wrs
Pronostic:
România se califica
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 4.50
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro