Ponturi Pariuri Fotbal Milan vs Atalanta

Fortuna

Ponturi si Pariuri din Italia, serie A


cota2.ro

Milan vs Atalanta

15.05.2022, ora 19.00


Milan are din nou un meci extrem de greu, acum în încheierea sezonului cu Atalanta Bergamo, echipă care este în forma și ea.


Ambele echipe au un parcurs excelent în ultimele etape din serie A și victoria este cea care va conta în acest derbi pentru ambele echipe. Milan are nevoie uriașă de victorie pentru a se distanța de Inter în lupta pentru titlu, în timp ce Atalanta luptă pentru calificarea în Europa League sau măcar Conference.


În ultimele patru etape, La Dea nu a mai cedat deloc, dar opt puncte din meciurile cu Venezia, Torino, Salernitana și Spezia sunt cam puțin pentru o echipă care spera că va termina și acest sezon în Top 4.  Atalanta are nevoie în continuare de puncte, pentru a urca cel puțin un loc, încât să joace la anul în Europa Conference League. Nu va fi deloc ușor pe San Siro, în fața unei echipe motivate să câștige titlul.


ECHIPELE PROBABILE 

Milan: Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo - Bennacer, Tonali - Saelemaekers, Kessie, R. Leao - Giroud. 


Atalanta: Musso - Djimsiti, Demiral, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Zappacosta - Koopmeiners - Muriel, Zapata


Cred ca Milan s-a învățat minte din meciul cu Verona, echipă care a deschis prima scorul, că lucrurile trebuie luate încet și tactic în această perioadă dificilă pentru câștigarea trofeului mult asteptat.


Bine de stiut:

  • Atalanta este neînvinsă în ultimele 7 meciuri jucate în deplasare cu Milan, în Serie A și nu a primit gol în 5 dintre acestea. 
  • Ultima victorie pentru Milan cu Atalanta în Serie A, pe San Siro a avut loc în ianuarie 2014 (3-0 cu Allegri pe bancă). 




Biletul propus este jucat la fortuna, iar pentru agentie codul este: 732kd3

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Milan vs Atalanta
Pronostic:
Sub 6.5 cornere in fiecare repriza & sub 4.5 goluri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro