Ponturi Pariuri Fotbal Southampton vs Liverpool

Superbet

Southampton – Liverpool

cota2.ro

Liverpool poate prelungi suspansul în lupta pentru titlu până în ultima etapă dacă va câștiga, astazi de la ora 21:45, pe terenul echipei Southampton, în ultimul meci din cadrul etapei a 37-a. Man City are un avans de 4 puncte în fruntea ierarhiei.

Gazdele au avut nu mai puțin de 10 zile la dispoziție pentru a pregăti acest joc, iar Tino Livramento este singurul absent. În această perioadă, Liverpool a mai disputat două jocuri. Oriol Romeu și Che Adams sunt doi dintre oamenii de bază din acest sezon care sunt așteptați să revină în formula de start, după ce au fost rezerve în ultima etapă, cu Brentford, meci pierdut în deplasare cu 3-0.

Liverpool încă este în joc pentru o cvadruplă istorică în acest sezon. Șansele s-au mărit după evenimentele din ultimele zile. În timp ce „cormoranii” și-au trecut în cont al doilea trofeu, după câștigarea Cupei Angliei cu Chelsea (0-0 în 120 de minute, 6-5 la loviturile de la 11 metri), Man City a făcut un pas greșit în Premier League, remizând 2-2 la West Ham United. Astfel, trupa lui Jurgen Klopp are șansa de a reduce la un punct diferența față de lider, înaintea ultimei etape.

  • Southampton: L L D L W
  • Liverpool: W W D W W

Sigur, câștigarea titlului depinde în continuare de ce face Man City. Duminică, Liverpool are un meci accesibil pe teren propriu cu Wolverhampton, în timp echipa lui Guardiola va juca tot acasă, cu Aston Villa. 

De retinut:

  • Liverpool a câștigat cât se poate de clar jocul din tur, cu 4-0. Diogo Jota a fost cel mai bun om al întâlnirii respective, cu o „dublă”.
  • Southampton s-a impus în ultimul joc direct pe teren propriu, cu 1-0. Nu a mai legat însă două victorii consecutive contra „cormoranilor” în propriul fief din martie 2013.
  • În ultimii ani, Liverpool a dominat Southampton, având 8 victorii în cele mai recente 9 partide. În toate meciurile câștigate în această perioadă, trupa de pe Anfield a marcat cel puțin 2 goluri.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Southampton vs Liverpool
Pronostic:
X2&I1+&II1+
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.20
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro