Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Cluj vs Dinamo București

BETANO

Ponturi, pariuri din Romania, Baraj Promovare/ Retrogradare Liga 1


cota2.ro

Universitatea Cluj - Dinamo București

Fotbal România Liga 1 

sâmbătă, 21 mai 2022 20:30


Cel mai așteptat meci de baraj pentru menținerea sau promovarea în prima divizie de fotbal a României se dă pe "Cluj Arena", astăzi, 21 mai, de la ora 20:30, între Universitatea Cluj și FC Dinamo, echipe înfrățite între suporteri.


Universitatea Cluj n-a izbutit promovarea directă, performanță atinsă de Petrolul Ploiești și de Hermannstadt Sibiu, așa că trebuie să accepte situația rezultată la finalul celor 10 runde de play-off.


Dinamo, echipă care n-a retrogradat niciodată în Liga 2, este neînvinsă în ultimele zece confruntări cu Universitatea Cluj. Mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Mirko Ivanovski nu pot juca pentru Dinamo în partida de la Cluj-Napoca.


Deși Dinamo a schimbat antrenori pe bandă rulantă, sub domnia lui Dusan Uhrin, aceștia au arătat mai multă calitate pe teren, iar înfrângerile nu au fost la o diferență mare de gol, așa cum o vedeam pe Dinamo sub aripa lui Flavius Stoican, care voia sa transforme o echipa măcinată de probleme financiare în niște spartani.


Cum spunea si Dusan (tradus din interviul dat în limba engleză) ”Dinamo trebuie să rămână în prima liga și trebuie să dea totul în teren pentru acest lucru. Jucătorii trebuie să fie extrem de concentrați la joc”.


Ca și concluzie: va fi un joc extrem de greu pentru ambele formații. Casele de pariuri oscilează în continuu cu cotele pe echipa favorită, care acum pare se fie U Cluj, și nu Dinamo așa cum a fost la deschiderea cotelor.


Cu galerii înfrățite, pot presupune că jucătorii nu și vor împărți pumni și picioare pe teren, indiferent de rezultat. Pot să mizez pe acest lucru.


De altfel, combinația cartonase & cornere mi se pare un pariu bun. Dinamo nu a mai reușit sa treaca de media de 3 cornere pe meci de etape bune, exceptand meciurile cu Clinceni si Gaz Metan, echipe cu jucatori de la juniori, in timp ce U Cluj a avut rezultate extrem de slabe, ratand calificarea de pe primele 2 pozitii.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Cluj vs Dinamo București
Pronostic:
sub 6.5 cartonase & sub 0.5 cartonase rosii & sub 13.5 cornere
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro