Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Premier League

Superbet

Ponturi și pariuri din Anglia, Premier League 22.05.2022


cota2.ro

Superbet - Speciale


Astazi vom avea parte de ultima etapa disputata in Premier League. Cele 10 meciuri se vor disputa la aceeași ora, la 18.00, iar casele de pariuri ne au propus o groaza de cote speciale pentru acest sfârșit de sezon.


Etapa 38 este și cea care va decide cine va ridica trofeul in acest sezon 2021-2022, Iar Liverpool spera o minune cerească, ca Aston Villa sa facă surpriza cu Manchester City, pe terenul cetățenilor.


Insa nu aceasta bătălie la titlu mi a captat atenția, ci o cota buna la pariul sub 0.5 goluri in primele 3 minute la cele 10 etape.


Desi este ultima etapa, doar 4 meciuri sunt dezechilibrate, însă Premier League ne a obișnuit cu seriozitatea cu care incep meciurile, indiferent ca echipe modeste o întâlneau pe City sau Liverpool, astfel ca pe întreg sezonul am avut o medie a marcării primului gol la minutul 20 al meciului.

Astazi nu cred ca vom vedea un penalty in primele 3 minute al meciului sau o lipsa de concentrare in acest scurt timp de primul fluier al arbitrului și cred in acest pariu, care, dacă îl puneam in Europa League sau in Conference League, ar fi pierdut.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Premier League
Pronostic:
Sub 0.5 goluri in primele 3 minute
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro