Ponturi Pariuri Fotbal Sassuolo vs Milan

Superbet

Sassuolo-Milan

Astazi, de la ora 19:00, Sassuolo întâlnește liderul AC Milan, care are nevoie de un punct pentru a deveni campioana Italiei după 11 ani. 

cota2.ro

Formația pregătită de Stefano Pioli are două puncte peste rivala Inter și avantajul duelurilor directe (1-1 și 2-1). A doua clasată joacă de la aceeași oră pe teren propriu, cu Sampdoria. 

Sassuolo a câștigat meciul tur cu Milan, scor 3-1, chiar pe San Siro, a doua victorie consecutivă în fața rossonerilor, în Serie A. Însă formația pregătită de Alessio Dionisi nu a reușit niciodată să se impună de 3 ori la rând împotriva actualului lider al campionatului. Și doar o dată i-a luat 6 puncte din 6, în sezonul 2014/15. 

În total, au fost 17 dueluri directe între Sassuolo și Milan, iar bilanțul este favorabil oaspeților: 9 victorii, două remize și 6 înfrângeri. În precedentele 5 confruntări de pe Mapei, s-au impus de fiecare dată rossonerii. 

  • Sassuolo: W D L L L
  • Milan: W W W W L

Sassuolo încă speră să termine campionatul în prima jumătate a clasamentului, dar pentru asta trebuie să câștige cu Milan și să aștepte rezultate favorabile în alte partide. Elevii lui Dionisi au ajuns pe locul 11 după ce au obținut o singură victorie în ultimele 5 etape. Chiar weekend-ul trecut, 3-1 cu Bologna. 

Defensiva rămâne principala problemă a grupării neroverde: cu 63 de goluri primite, are cea mai slabă apărare din primele 13 locuri. De altfel, Sassuolo are 15 meciuri consecutive în Serie A cu gol primit (26 de goluri încasate în total). În schimb, atacul merge excelent. Nu mai puțin de 64 de goluri marcate, locul 6 în Serie A. Cei 4 jucători ofensivi excelenți, Berardi, Raspadori, Scamacca și Traore, au înscris 48 dintre ele. 

Milan merge pe Mapei cu un moral excelent. A câștigat 5 meciuri la rând, ultimul cu Atalanta, scor 2-0, pe San Siro, și este neînvinsă în campionat de la 17 ianuarie, 1-2 cu Spezia, pe teren propriu. În deplasare, ”Diavolul” are un singur eșec, 3-4 cu Fiorentina, în noiembrie anul trecut. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sassuolo vs Milan
Pronostic:
X2 & 0-4g/meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro