Ponturi Pariuri Fotbal Arges vs Voluntari

Fortuna

Arges-Voluntari

cota2.ro

Gazdele sunt cea mai slabă trupă din Top6, fiind pe ultima treaptă din play-off, cu doar 27 de puncte. Ultimele dueluri directe au fost castigate de oaspeti, 2-0 și 1-0, în semifinalele Cupei. 

Dar, în prealabil, argeșenii au obținut cinci victorii și un ”draw” în cele șase dispute directe din Liga 1 contra Voluntariului!

Per total, șase din cele opt dispute oficiale dintre cele două trupe au avut ”0-2 goluri” la final. 

Alb-violeții au cele mai proaste statistici din play-off: au adunat numai 3 puncte, au cea mai slabă apărare, cu 25 de goluri primite și cel mai slab atac, cu doar trei reușite! 

Echipa lui Andrei Prepeliță are șase partide competitive fără gol marcat, având o victorie (1-0 la Voluntari) și zece eșecuri în ultimele 11 partide competitive! Ultima izbândă înregistrată acasă de argeșeni a fost un 1-0 cu FCSB, în 3 martie 2022. 

  • Arges: L L L L L
  • Voluntari: L D W D L

Liviu Ciobotariu a avut destui jucători cu probleme medicale în ultima perioadă, astfel că rămâne de văzut cât de competitivă va fi formula de start a Voluntariului, în duelul din seara asta. 

Victoria de la Pitești, 1-0 în returul semifinalelor Cupei, a fost singurul triumf al ilfovenilor, din ultimele șase partide competitive. 

In campionat, Voluntariul nu a mai învins în deplasare din 5 decembrie 2021! De altfel, ilfovenii au nu mai puțin de 11 jocuri externe în care nu au înscris deloc!

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Arges vs Voluntari
Pronostic:
PsF X
Cota
1.53
Cota finala: 1.53
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro