Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

BETANO

FC Gyori Eto (F) - Ferencvarosi TC (F)

Fotbal Ungaria Noi NB I (F) 

cota2.ro

marți, 31 mai 2022 20:00

Prima manșă: 1-4

Diferenta mare de valoare intre cele 2 echipe care se intalnesc in finala primei ligi din Ungaria., astazi de la ora 20:00. Ferencvaros a maturat in campionat cu Gyori, dar si in meciul tur cand au castigat cu 4-1 pe teren propriu. Echipa oaspete are o medie de 4.2 goluri inscrise/ meci in acest sezon, in timp ce gazdele au doar 0.8 goluri inscrise/ meci.

Cred ca vom avea parte de o victorie a echipei oaspete si in aceasta seara, desi au un avantaj consideral inaintea startului. Singurul lucru cert care circula in presa locala, este ca antrenorul lui Ferencvarosi a precizat ca fetele care au contribuit la castigarea primei manse trebuie sa ridice cupa, asa ca este putin probabil sa vedem o schimbare in primul 11.

Västra Frölunda IF - Astrio

Fotbal Suedia Divizia 2 

marți, 31 mai 2022 19:45

Doar spectacol au vazut fanii ambelor echipe cand acestea s-au intalnit. Ultimele meciuri s-au incheiat cu scoruri foarte mari, cu goluri de ambele parti, ultima victorie fiind in contul gazdelor de astazi cu un scor de 5-3. Vastra are 4/4 meciuri jucate acasa in care s-a marcat cel putin 1 gol in prima repriza.

Cred ca vom vedea si in acest meci goluri, Astrio avand multe meciuri in deplasare cu multe goluri marcate, statistica confirmand acest lucru.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Gyori Eto (F) vs Ferencvarosi TC (F)
Pronostic:
2 solist
Cota
1.40
Västra Frölunda IF vs Astrio
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.03
Profit: 2.06
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro