Ponturi Pariuri Fotbal Serbia vs Norvegia

Superbet

Serbia-Norvegia

Serbia și Norvegia se înfruntă astazi, de la ora 21:45, într-un meci din Liga Națiunilor (Liga B).

cota2.ro

Cu sau fără Dusan Vlahovic în echipă, Serbia este din nou competitivă la cel mai înalt nivel. Și are la dispoziție alți câțiva jucători interesanți, cu cotă foarte bună în Europa, precum Dusan Tadic, Aleksandar Mitrovic și Sergej Milinkovic Savic.

Selecționata condusă de Dragan Stojkovic își începe campania în Liga Națiunilor după ce s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar, dintr-o grupă cu Portugalia. Cristiano Ronaldo & Co au fost trimiși într-un play-off, în timp ce sârbii au obținut calificarea directă la turneul final. 

După acea victorie dramatică de la Lisabona, scor 2-1, cu un gol al lui Aleksandar Mitrovic în minutul 90, Serbia a mai disputat două meciuri amicale în luna martie. Echipa lui Dragan Stojkovic a învins Ungaria printr-un autogol (1-0), apoi a cedat la Copenhaga cu Danemarca (0-3). Acesta a însemnat și primul eșec după 8 meciuri de invincibilitate.

Dincolo de ideea de a promova în prima divizie în Liga Națiunilor, Serbia va folosi meciurile cu Norvegia, Suedia și Slovenia din această perioadă și pentru a pregăti participarea la Cupa Mondială. La turneul final va juca într-o grupă superbă, cu Brazilia, Camerun și Elveția.

  • Serbia: L W W W W
  • Norvegia: W W L D W

Norvegia sosește la Belgrad cu o echipă foarte puternică, din care nu lipsesc marile vedete. Fără doar și poate, omul de urmărit al vikingilor va fi superstarul Erling Haaland, deja transferat de Manchester City pentru sezonul următor. Atacantul este o mașină de înscris goluri, care a confirmat la nivel de club, în Liga Campionilor, dar cu obiective majore și la nivel de echipă națională. 

Selecționerul Stale Solbakken are un singur debutant pentru jocurile din luna iunie în Liga Națiunilor, este vorba despre fundașul Brede Moe de la Bodø / Glimt. Lipsesc Omar Elabdellaoui și Kristoffer Ajer.

După ce a ratat prezența la Cupa Mondială într-o grupă cu Olanda și Turcia, Norvegia a disputat două jocuri amicale în acest an, ambele fiind câștigate, cu Slovacia (2-0) și Armenia (9-0).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Serbia vs Norvegia
Pronostic:
Sub 3.5 goluri în meci Sub 12.5 cornere în meci Sub 5.5 cartonașe în meci
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 7.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro