Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.68

Superbet

1.Franta-Danemarca

Franța și Danemarca se întâlnesc astzi, de la ora 21:45, în prima etapă din grupa A1 a noului sezon din UEFA Nations League, pe Stade de France din St-Denis. E primul meci dintr-o serie de cel puțin trei care vor avea loc în acest an. După această confruntare, va urma, în septembrie, returul de la Copenhaga, după care duelul din faza grupelor de la Cupa Mondială. 

cota2.ro

Exceptând meciurile amicale, Franța și Danemarca au fost adversare aproape exclusiv la turneele finale. Ultima dată, ele au fost adversare în grupele Mondialului din 2018, atunci când ambele echipe s-au calificat în fazele eliminatorii.

Franța începe Nations League având în spate o serie de șapte victorii. În finalul anului precedent, au fost trei succese în preliminariile pentru Cupa Mondială și alte două în Nations League Finals. Apoi, în martie 2022, ”cocoșii” au câștigat amicalele cu Coasta de Fildeș și Africa de Sud. 

Ultimul eșec al Franței a avut loc în urmă cu un an. Este vorba despre optimea de la Euro 2020 cu Elveția, când a cedat la loviturile de departajare.

  • Franta: W W W W W
  • Danemarca: W L L W W

După calificarea fără probleme la Cupa Mondială, scandinavii au jucat două meciuri amicale în martie. Pe unul l-au pierdut cu Olanda, 2-4 la Amsterdam, iar pe altul l-au câștigat cu 3-0 în fața Serbiei, la Copenhaga. 

2.Belgia-Olanda

Va fi meciul 128 între cele două țări vecine, iar avantajul ”directelor” este clar de partea Olandei, care conduce cu 55 de victorii la 41. Cu toate acestea, Belgia nu a mai pierdut în fața marii rivale din septembrie 1997, scor 1-3, în preliminariile CM 1998. De atunci, s-au disputat 8 partide între cele două naționale (una singură oficială), iar 6 dintre acestea s-au încheiat la egalitate. Inclusiv ultimele două, de fiecare cu același scor: 1-1. 

Belgia a jucat două partide în 2022, ambele amicale, în luna martie. A remizat cu Irlanda în deplasare (2-2) și a câștigat acasă cu Burkina Faso (3-0). Astfel, sunt 44 de meciuri consecutive cu gol marcat pentru belgieni. Ultima oară când naționala pregătită de Roberto Martinez nu a înscris a fost în semifinala CM 2018, 0-1 cu Franța. 

  • Belgia: W D D W L
  • Olanda: D W W D W

La fel ca Belgia, Olanda are două meciuri disputate în acest an, ambele amicale. Și, la fel ca rivala sa, a obținut o victorie (4-2 cu Danemarca, acasă) și o remiză (1-1 cu Germania, tot pe teren propriu). 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Franta vs Danemarca
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.20
Belgia vs Olanda
Pronostic:
1X
Cota
1.40
Cota finala: 1.68
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro