Ponturi Pariuri Fotbal Croatia vs Austria

UNIBET

Croatia-Austria

Grupa 1 din Seria A de Liga Națiunilor ne oferă astazi un meci imprevizibil între Croația și Austria. Spun imprevizibil fiindcă ambele formații au probleme de efectiv.

cota2.ro

Din punct de vedere statistic, va fi un meci provocator: Croația a învins în toate cele cinci dueluri directe, ultima dată în 2010, 1-0 în deplasare, într-un amical! Totodată, este de amintit că singurul duel oficial a fost adjudecat cu 1-0 de croați, pe tărâm austriac, la Euro 2008. 

Croația a câștigat grupa de calificare, având 23 de puncte, cu unul mai mult decât Rusia. În această primăvară, vicecampioana mondială a jucat în Qatar două partide amicale, nu foarte convingătoare, 1-1 cu Slovenia și 2-1 cu Bulgaria. 

Dar, este important de spus că naționala de la Zagreb nu a mai pierdut din 28 iunie 2021, atunci când ceda cu 3-5, după prelungiri, în fața Spaniei, la Euro 2020. De asemenea, croații nu au mai cedat acasă din 17 noiembrie 2020, într-un 2-3 cu Portugalia, în Liga Națiunilor. 

Trebuie mentionat si faptul ca ,gazdele de astzi au marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele opt partide. 

  • Croatia: W D W W D
  • Austria: D L W W L

Austria a pierdut semifinala de baraj cu Țara Galilor (1-2), după ce în grupa de calificare a terminat pe poziția a 4-a, după Danemarca, Scoția și Israel! 

Patru eșecuri au suferit austriecii în ultimele opt partide, ca un corolar al formei modeste a lor fiind că naționala de la Viena a primit opt goluri în ultimele cinci dispute.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Croatia vs Austria
Pronostic:
1X P0.5g/meci Croatia S5.5cartonase/meci
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro