Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Anglia

Superbet

Ponturi si pariuri din UEFA Liga Națiunilor-Liga A-Gr.3

Germania vs Anglia

cota2.ro

07.06.2022, ora 21:45

Competitia asta pare ca nu trezeste interesul nationalelor mari, iar derbiurile mult asteptate de atatia ani par mai mult meciuri de pregatire pentru campionatul mondial. Tot mai multe favorite pierd foarte lejer in aceasta competitie, fiind cazul unor echipe precum Franta, Croatia, Anglia si lista e luuunga rau.

Concluzia este ca jucatorii importanti nu prea dau dovada de seriozitate in aceasta competitie, iar unii antrenori vor sa forteze nota cu echipe nou formate, asa cum a fost Franta in meciul de aseara contra Croatiei.

Germania vine dupa un alt clasic contra Italiei, meci in care a dominat, dar totusi nu a reusit sa obtina cele 3 puncte puse in joc contra unei echipe cu moralul la pamant.

Anglia s-a jucat si ea cu focul in primul meci si s-a ars contra Ungariei, care a castigat prin golul lui Dominik Szoboszlai din penalti, vedeta lui Leipzig.

Pentru cele patru meciuri din iunie, Southgate e fără Luke Shaw, Ben White, Ben Chilwell, Jordan Henderson, Marcus Rashford sau Jadon Sancho, in timp ce nemtii vin cu o formatie apropiata de cea tip.

ECHIPELE PROBABILE 

Germania: Neuer - Kehrer, Rudiger, Sule, Raum - Goretzka, Kimmich, Musiala - Havertz, Muller, Gnabry. 

Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire - James, Phillips, Rice, Saka - Sterling, Kane, Grealish. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Anglia
Pronostic:
1X (SUPERCOTA)
Cota
1.40
Cota finala: 1.40
Profit: 2.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro