Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Fortuna

1.Germania-Anglia

Germania - Anglia este unul dintre cele mai tari meciuri din această ediție din UEFA Nations League. Partida va avea loc in seara asta, de la ora 21:45, pe Allianz Arena din Munchen, în a doua etapă a grupei A3. Va fi primul meci dintre cele două echipe, după cel din optimile de finală de la Euro 2020, când Anglia s-a impus cu 2-0, pe Wembley. 

cota2.ro

Germania a început această ediție din Nations League cu un meci tare, împotriva Italiei, la Bologna. S-a terminat 1-1, după ce Lorenzo Pellegrini a deschis scorul în minutul 70, în timp ce Joshua Kimmich a egalat la scurt timp. 

Ne așteptăm ca Flick să meargă în continuare pe aceeași linie și să altereze destul de puțin primul 11 pentru meciul cu Anglia. Posibilele modificări ar fi folosirea lui Havertz și Musiala în primul 11, spre deosebire de confruntarea cu Italia, de la Bologna. 

  • Germania: D D W W W
  • Anglia: L W W W W

Anglia a început noua ediție din Nations League cu stangul. Echipa lui Gareth Southgate a pierdut sâmbătă, la Budapesta, în fața Ungariei, după ce Dominik Szoboszlai a transformat un penalty provocat de Reece James, la două minute după intrarea sa pe teren. 

Selecționerul britanic n-a jucat din primul minut cu cei mai importanți oameni ai săi, dar a rămas fidel așezării cu trei fundași centrali. Au apărut însă în echipă jucători precum Conor Coady, Jude Bellingham, James Justin sau Jared Bowen. 

2.Lituania-Turcia

Lituania a inceput cu stangul aceasta editie,fiind invinsa cu 2-0 pe teren propriu de catre Luxemburg.Pentru nationala pregatita de Ivanauskas Valdas a fost al 13-lea esec inregistrat in precedentele 16 infruntari, o victorie si doua remize fiind celelalte rezultate.La precedenta editie de Nations League s-a clasat pe locul 3 dupa Albania si Belarus, cumuland 8 puncte, dar fara a castiga vreun joc pe teren propriu.

  • Lituania: L L W D L
  • Turcia: W L L W W

Turcia,in schimb,a inceput foarte bine aceasta noua editie de Nations League reusind sa invinga cu 4-0 pe Insulele Feroe.Turcia are 4 victorii in ultimele 6 infruntari amicale si oficiale, infrangerile au venit cu Italia, respectiv Portugalia.

Clar,favorita acestei grupe este Turcia,grupa in care se mai regasesc Luxemburg si Insulele Feroe si nu cred ca se va incurca cu o echipa intr-o forma atat de slaba ,chiar daca joaca in deplasare.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Germania vs Anglia
Pronostic:
Oaspetii total cornere in R2 - P.1.5
Cota
1.59
Lituania vs Turcia
Pronostic:
2
Cota
1.27
Cota finala: 2.02
Profit: 8.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro