Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.41

Superbet

Ponturi și Pariuri din FOTBAL în Proiectul SCĂRIȚĂ - PASUL 3

Scărița propusă pentru voi este una simplă. Începem cu miza de 50 de lei în sistem ALL-IN, plasăm în fiecare zi o cota de maximu 1.60 și formată din maximum 2 meciuri, timp de 5 zile. Deci cum v-am spus pașii sunt simpli, sperăm să îi punem urma.

cota2.ro

Pentru astăzi m-am decis să merg tot pe meciuri din UEFA NATIONS LEAGUE și sper să nu fie unul dintre meciurile supriză, așa cum ne-a obișnuit competiția.

Portugalia vs Cehia

Portughezii, alaturi de Ronaldo, s-au distrat in primul meci din Uefa Nations League cu Elvetia, scor final 4-0. A fost un meci controlat drastic de Portugalia, elevetienii reusind sa trimita un singur sut pe spatiul portii. Adversarul de astazi este putin mai competent si anume Cehia, care a remizat in cele din urma cu Spania, desi au condus pana in minutul 90 al meciului. Nu vad o victorie clara sau la diferenta mare de scor pentru Portugalia.

Grecia vs Cipru

Grecii sunt clar favoriti in aceasta confruntare si e ocupanta primei pozitii in liga C, grupa 2 dupa doua victorii la scor identic. 1-0, cu Kosovo si Irlanda de Nord. Cipru are un egal si o infrangere inaintea acestui meci cu Grecia, echipa pe care nu a mai invins-o de ani buni. Insa, Grecii nu au castigat niciodata in fata Ciprului la diferenta mai mare de 4 goluri.

ISTORIC PROIECT:

PASUL 1 - Germania vs Italia 1X @ 1.40 (07.06.2022) - Câștigător

PASUL 2 - Dubla din FOTBAL @ 1.54 (08.06.2022) - Câștigător

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Portugalia vs Cehia
Pronostic:
Cehia +2.5 handicap asiatic
Cota
1.25
Grecia vs Cipru
Pronostic:
Cipru +3.5 handicap asiatic
Cota
1.13
Cota finala: 1.41
Profit: 1.64
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro