Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.76

Superbet

1.Portugalia-Cehia

Portugalia și Cehia sunt adversare în a treia etapă a grupei A2 din UEFA Nations League,astazi, de la ora 21:45, pe Estadio Jose Alvalade, unde au spulberat Elvția, duminică seara, în a doua rundă. A fost 4-0 pentru fosta campioană europeană.

cota2.ro

Portugalia se află într-o poziție foarte bună în această grupă, după ce, în primele două etape, a adunat patru puncte. A făcut, mai întâi, un 1-1 cu Spania, pe arena lui Betis, din Sevilla, meci în care Ricardo Horta a egalat pe final. 

Apoi, pe ”Alvalade”, jucătorii lui Fernando Santos s-au dezlănțuit. S-au impus cu 4-0, după ce la pauză era deja 3-0, în urma reușitei lui William Carvalho și a dublei lui Cristiano Ronaldo.

  • Portugalia: W D W W L
  • Cehia: D W D L W

Cehia a început noua ediție din UEFA Nations League adunând patru puncte, la fel ca Portugalia. Echipa lui Jaroslav Silhavy a câștigat în primul meci, cel cu Elveția, de la Praga. A fost 2-1, iar diferența a făcut-o autogolul lui Djibril Sow, din minutul 58.

Tot pe ”Sinobo” din Praga, Cehia a luat un punct cu Spania, dar a fost foarte aproape de victorie. A condus de două ori, datorită lui Pesek și Kuchta, dar echipa lui Luis Enrique a marcat pe finalul ambelor reprize. Primul a fost Gavi, în minutul 90+3, iar, al doilea, Inigo Martinez, în minutul 90. 

2.Norvegia-Slovenia

Norvegia a luat un start lansat în Liga Națiunilor, reușind să obțină 6 puncte în cele mai grele deplasări, în Serbia (1-0) și Suedia (2-1). Erling Haaland a fost „one man show” în aceste două jocuri, reușind să marcheze toate cele trei goluri ale echipei. Așadar, nordicii sunt acum în pole-position pentru a câștiga grupa și a urca în premieră în liga de elită.Norvegia a ajuns la patru victorii în tot atâtea jocuri în 2022 și va urca cu siguranță în ierarhia FIFA.

  • Norvegia: W W W W L
  • Slovenia: L L D D W

Slovenia a promovat în eșalonul secund în Liga Națiunilor, dar are șanse din ce în ce mai mici să reziste într-o grupă foarte puternică. Rezultatele înregistrate în primele două jucuri confirmă acest lucru: 0-2 cu Suedia (acasă) și 1-4 cu Serbia (deplasare).

Dacă Norvegia are procentaj sută la sută în 2022, oaspeții sunt încă fără victorie în acest an. În primăvară au înregistrat două remize cu echipe calificate la Cupa Mondială, 1-1 cu Croația și 0-0 cu Qatar.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Portugalia vs Cehia
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.30
Norvegia vs Slovenia
Pronostic:
1X&II1+
Cota
1.35
Cota finala: 1.76
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro