Ponturi Pariuri Fotbal Danemarca vs Croatia

Superbet

Danemarca-Croatia

După primele două runde, seria este condusă de Danemarca, echipă care a adunat 6 puncte, ea fiind secondată de Austria (3 puncte). Ultimele două clasate sunt finalistele ultimului Mondial, Franța și Croația, reprezentative care au bifat doar câte un punct. 

cota2.ro

Naționala lui Kasper Hjulmand s-a impus în primele două jocuri, ambele programate în deplasare, cu goluri decisive înscrise pe final. Danezii s-a impus cu același scor, 2-1: la Paris, au dat lovitura în minutul 88, pentru ca la Viena să puncteze pentru victorie în uminutul 84. 

În ultimele 15 partide, selecționata de la Copenhaga a adunat 12 victorii și trei eșecuri! De asemenea, danezii au nu mai puțin de zece triumfuri la rând pe propriul teren, aici nepunând la socoteală jocurile găzduite la Euro 2020. Ultimul eșec pe teren propriu datează din 5 octombrie 2020, 0-2 cu Belgia, în Liga Națiunilor. 

  • Danemarca: W W W L L
  • Croatia: D L W D W

După neașteptatul eșec acasă, 0-3 cu Austria, vicecampioana mondială s-a mai redresat, scoțând un 1-1 acasă, cu Franța. Este de notat că înfrângerea cu austriecii este singura suferită în timpul regulamentar de 90 de minute, din 13 iunie 2021 încoace. 

Marile probleme ale naționalei lui Zlatko Dalic au apărut în defensivă: Croația a primit gol în șase din ultimele șapte partide. De altfel, două nume importante din apărare lipsesc, din motive medicale: este vorba de versatul Lovren (Zenit) și tânărul fundaș al lui Leipzig, Gvardiol. Perisic este accidentat, iar Modric, Kovacic, Majer și Brozovic nu vor fi titulari. 

Ultima partidă dintre cele două naționale a fost una adjudecată de Modric și trupa: la Mondialul din 2018, Croația s-a impus la loviturile de la 11 metri, după ce rezultatul de la finele celor 120 de minute a fost 1-1. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Danemarca vs Croatia
Pronostic:
Croaţia marchează peste 0.5 goluri Croaţia va avea peste 1.5 cornere
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro