Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Finlanda

Superbet

Romania-Finlanda

România ocupă ultimul loc după două etape, fără vreun punct acumulat.Sub comanda lui Edi Iordănescu, România nu a scos decât un egal, 2-2 în Israel, pierzând la ”zero” celelalte trei dueluri. Poate istoricul direct al jocurilor cu Finlanda va fi un argument pentru un triumf. Nordicii nu au câștigat niciun meci contra României: din 11 dueluri ”all-time”, România s-a impus de opt ori, cu trei egaluri reușite de finlandezi. În ultimul joc direct, mai precis un ”amical” jucat în 2018 la Ploiești, ai noștri s-au impus cu 2-0. 

cota2.ro

Așadar, primele două partide din această ediție de UEFA Nations League au fost echivalente cu două eșecuri:0-2 în Muntenegru și 0-1 în Bosnia Herțegovina. Astfel, România a rămas cu un singur triumf în ultimele șase partide, un 2-0 în Liechtenstein. De asemenea, în ultimele șase jocuri găzduite la noi în țară, ”tricolorii” au numai două triumfuri, 1-0 cu Armenia și 2-0 cu același Liechtenstein. 

  • Romania: L L D L W
  • Finlanda: W D L D L

Jocurile României nu aduc mult spectacol: șase din ultimele șapte partide au avut ”0-2 goluri” la final.Dacă noi stăm rău cu eficacitatea, naționala lui Markku Kanerva are doi atacanți inspirați. Pukki a marcat în egalul cu Bosnia (1-1), ajungând astfel la 35 de goluri pentru reprezentativa de la Helsinki. Celălalt vârf de atac, Pohjanpalo, care în acest sezon a punctat de 16 ori în campionat pentru Rizesport, a izbutit o ”dublă” în ultimul duel, adjudecat cu 2-0 în fața Muntenegrului.

 Dar, este de menționat că victoria cu muntenegrenii a venit după patru meciuri la rând fără izbândă pentru finlandezi. 

Nici meciurile oaspeților nu oferă show : șase din ultimele șapte dispute ale Finlandei au avut ”Under 2,5 goluri” la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Romania vs Finlanda
Pronostic:
România marchează peste 0.5 goluri România va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 5.40
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro