Ponturi Pariuri Fotbal Franta vs Croatia

BETFAIR SPORTSBOOK

Franta-Croatia

Franța și Croația se reîntâlnesc astazi, de la ora 21:45, pe Stade de France, în etapa a patra a grupei A1 din UEFA Nations League. Această competiție pare să fie locul de întâlnire pentru finalistele Cupei Mondiale din 2018. S-au confruntat și în ediția precedentă, dar și în urmă cu o săptămână, în această grupă. 

cota2.ro

Campioană în ediția precedentă din Nations League, Franța riscă acum retrogradarea în B. N-a câștigat niciun meci în primele trei etape și e pe ultimul loc în această grupă 1. A început competiția prost, pe teren propriu, când a pierdut în fața Danemarcei, 1-2, după ce Benzema a deschis scorul. 

Campioana mondială a continuat apoi cu două remize, ambele cu același scor, 1-1. Prima a fost cea de la Split, cu Croația, în timp ce a doua, cea de la Viena, cu Austria. ”Cocoșii” au fost conduși pe fostul Praterstadion, dar reușita lui Mbappe din minutul 83 a mai adus un punct. 

Franța este ultima, dar situația poate fi remediată. Un rezultat pozitiv cu Croația, astazi, la Saint-Denis menține în viață chiar și speranțele la primul loc, întrucât distanța față de Danemarca este de patru puncte în acest moment. 

  • Franta: D D L W W
  • Croatia: W D L W D

Croația a început și mai prost această competiție decât Franța. Vicecampioana mondială a pierdut în prima etapă categoric, în fața Austriei. A fost 3-0 pentru noua selecționată a lui Ralf Rangnick, la Osijek, după reușitele lui Arnautovic, Gregoritsch și Sabitzer. 

Croația a arătat apoi mult mai bine în remiza cu Franța, de la Split, cu toată că echipa lui Didier Deschamps a condus și a mai avut și un gol anulat la 0-0. A fost un punct obținut și cu ceva șansă, pentru că egalarea a venit abia în minutul 83 din partea lui Andrej Kramaric, dintr-o lovitură de pedeapsă. 

Vineri, formația lui Zlatko Dalic a câștigat cu 1-0 la Copenhaga, în fața Danemarcei. Mario Pasalic a marcat singurul gol al întâlnirii de pe ”Parken”, care a relansat și lupta pentru primul loc în această grupă, întrucât Austria și Croația sunt acum la doar două puncte în urma nordicilor. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Franta vs Croatia
Pronostic:
1x & 3.5g/meci
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro