Ponturi Pariuri Fotbal Danemarca vs Austria

UNIBET

Danemarca-Austria

Danemarca este în căutarea unei victorii contra Austriei , cu care ar pleca pe primul loc în vacanță, după primele patru jocuri din cele șase programate în total în Liga Națiunilor, Grupa A1. Și austriecii au o șansă de a termina în frunte cu un succes la Copenhaga.

cota2.ro

 În ultimul meci din Liga Națiunilor, scandinavii au avut însă primul lor eșec important din ultima perioadă, 0-1 cu Croația pe teren propriu.

Naționala pregătită de Kasper Hjulmand a primit golul cu Croația în minutul 69. Acesta a însemnat și primul eșec la Copenhaga după disputa cu Belgia (1-2), din grupa de la Campionatul European 2020. În ciuda acestui rezultat, Danemarca s-a menținut în fruntea Grupei A1. Victoriile din primele două jocuri, 2-1 cu Franța și 2-1 cu Austria, ambele în deplasare, au cântărit foarte mult.

Pentru acest ultim meci, scandinavii l-au pierdut pe Yussuf Poulsen, accidentat cu Croația chiar înainte să se intre în prelungiri. Jucătorul lui RB Leipzig intrase în teren cu 7 minute mai devreme.

  • Danemarca: L W W W L
  • Austria: D L W D L

Austria a plecat cu ultima șansă în această grupă, dar se regăsește pe locul 2 înaintea deplasării la Copenhaga. Înfrângerea din tur cu Danemarca a fost încadrată de două rezultate notabile, care i-au asigurat un start pozitiv lui Ralf Rangnick, fostul manager al echipei Manchester United, pe banca tehnică. 

De retinut:

  • Danemarca a ajuns la patru victorii consecutive contra Austriei. 
  • Cele două naționale au fost adversare și în calificările pentru Cupa Mondială 2022, iar scandivanii s-au impus cu 4-0 în deplasare și 1-0 pe teren propriu.
  • Danemarca are 6 victorii în 7 partide cu Austria după 1990, iar 5 dintre aceste jocuri au avut 3+ goluri la total.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Danemarca vs Austria
Pronostic:
1X S3.5gDanemarca P6.5cornere/meci
Cota
1.74
Cota finala: 1.74
Profit: 5.92
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro