Ponturi Pariuri Fotbal Slovacia U19 vs Romania U19

BETANO

Naționala de juniori U19 a României va întâlni, astăzi, de la ora 18:30, reprezentativa similară a Slovaciei, într-o partidă din Grupa A a Campionatului European U19 ce se dispută chiar în Slovacia. Ambele formații au fost învinse în primele două confruntări ale grupei, în fața Italiei și Franței, așa că nu mai există șanse de calificare în faza superioară a competiției. Romania a fost cea care a ieșit totuși cu fața curată, fiind echipa care a marcat în fața celor 2 formații de top, în timp ce Slovacia are până în momentul de față un golaveraj de -6.

Meciul nu mai are o miză anume pentru competiția actuală, însă poate fi primul pas către calificarea la Cupa Mondială U20 din Indonezia, care va avea loc anul viitor. Casele de pariuri nu văd o favorită clară în acest meci, cotele la victoriile fiind cam egale și se învârt în jurul valorii de 2.50.

cota2.ro

Cam toată lumea este încrezătoare în forțele României în această seară, dar să nu uităm că juniorii slovaci joacă pe teren propriu pe „Štadión Antona Malatinského-Trnava”. În plus românii s-au bazat doar pe contraatac în meciurile cu Italia și Franța, strategie care a dat roade, reușind să marcheze câte un gol pe meci. Însă aceștia nu au contat mai deloc pe construcții care sa producă faze fixe de la colțul terenului, având un singur corner in cele 2 întâlniri. Slovacia a contat mai mult în fazele de atac cu Franța și Italia, însă nu s-au putut fructifica și pe tabela, reusind in mare parte să adune 5 cornere si cateva suturi pe spatiul portii, toate astea raportat la ambele jocuri. Cred ca slovacii vor fi pe noi în această seară.

Echipe probabile România U19 – Slovacia U19

România U19: Popa – Coubiș, Gergely, Dănuleasă, Pantea – Pandele, Sîrbu – Andrei, Popescu, R.Ilie – Andronache

Selecționer: Adrian Văsîi

Slovacia U19: Balaz – Micuda, Luka, Ujlaky, Sikula – Oravec, Holly, Szolgai – Snajder, Jambor, Sauer

Selecționer: Albert Rusnak

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Slovacia U19 vs Romania U19
Pronostic:
Echipa cu cele mai multe cornere: Slovacia
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 0.82
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro