Ponturi Pariuri Fotbal Soligorsk vs Zhodino

Fortuna

In etapa a 12-a din Belarus Vysshaya Liga,incepand cu ora 19.00,avem un duel intre Soligorsk,echipa de pe pozitia a 4-a si Zhodino,echipa de pe locul 12.Dupa primele 11 etape,gazdele au acumulat 21 de puncte,la doar 4 puncte de prima pozitie pe cand oaspetii doar 11 puncte,la 6 puncte de linia rosie.

Cu 4 victorii din ultimele 5 runde, gazdele reprezinta una din cele mai in forma echipe din campionat. Totodata, au incasat doar 6 goluri, astfel ca au a doua cea mai puternica aparare din Vysshaya Liga.

cota2.ro

In ultimele 5 meciuri directe,Soligorsk a fost invinsa doar o singura data,in rest numai victorii,unele castigate chiar la scor.

  • Soligorsk: W W W L W
  • Zhodino: W W D L D

In meciurile de pe teren propriu,la fel,gazdele s-au descurcat foarte bine.Tot in ultimele 5 meciuri disputate au reusit 4 victorii si o singura infrangere.Cifre bune au si oaspetii in meciurile din deplasare,reusind 3 victorii si 2 remize.

Din punct de vedere valoric:

  • Soligorsk: €12.23m
  • Zhodino: €25Th

Dupa cum observam,gazdele de astazi sunt peste adversara lor ,atat din punct de vedere valoric cat si din punct de vedere al formei.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Soligorsk vs Zhodino
Pronostic:
1 & S3.5g/meci
Cota
1.74
Cota finala: 1.74
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro